Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Böylece "adam" lık konusu bizzat açanlar tarafından, adam olamadıklarından dolayı kapanmıştır.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir bu olayları gösterip fesih edebilir mi dava falan açılırsaYaptıklarının onda birini Baytar yaptı futbol hayatı bitti adamın bu ise hala Başakşehir'de oynuyor ya o bile yazık.
Ne kadar maaş alıyor acabaBaşakşehir bu olayları gösterip fesih edebilir mi dava falan açılırsa
Onlarında canına minnet adam zaten oynamıyor niyeti de yok gibi yükten kurtulurlar
Bonus varmış bideNe kadar maaş alıyor acaba
Cidden 4 m euro falansa büyük kazık.d
Asıldığı hatun başına alacak herhalde çabasına bakılırsaBonus varmış bide
Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan, resmi sözleşmeyi imzaladı. 2,5 yıl boyunca Turuncu-Lacivertli takımda kiralık forma giyecek Arda Turan, yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için 4 milyon Euro ve bonus kazanacak. Barcelona'ya ise kiralama bedeli ödenmeyecek.
O bu değilde bu herifin çıkışını parlayışını ve perişan vaziyette sönüşünü alt yapı oyuncularına senede 1-2 defa projeksiyondan izlettirmek lazımAsıldığı hatun başına alacak herhalde çabasına bakılırsa![]()
Bu kadar karaktersizi yoktur inş altyapılarda.O bu değilde bu herifin çıkışını parlayışını ve perişan vaziyette sönüşünü alt yapı oyuncularına senede 1-2 defa projeksiyondan izlettirmek lazım
@Sergen Zeren rapor alalimBu kadar karaktersizi yoktur inş altyapılarda.
Bu kadar karaktersizi yoktur inş altyapılarda.
Bu fikre ancak su serhi dusup katilabilirim
Eger aslihan da , "karnim sis olmasa simdi senle olmak ne guzel olurdu" diye bir adama diyebilecekse , ardanin yaptigini da karsilikli genis bunlar deyip hos gorebilirim
Burasi hukuk devleti , patagonya degil , o kadar da degil , neyse geregi yaparlar hatta bosanir ama kizin akli varsa bu tip bir adamin cocugunu dogurmaz
ALi Yavuzun karakter ve burç analiziyle başlayalım konuya@Sergen Zeren rapor alalim
sen olayi kokocu deniz sekiden de ileri boyuta getirdin sinanim 9 aylik cocugun aldirilmasini onererek ord.proflara nobel tıp kapısını araladınOlayin icinde olan ve dahil olmaya baslayanlara bakin
Arda turan
Berkay
Deniz seki
Sinan bilgin
Cocuttular ortaligi birden bu kaymak tabaka
sen olayi kokocu deniz sekiden de ileri boyuta getirdin sinanim 9 aylik cocugun aldirilmasini onererek ord.proflara nobel tıp kapısını araladın
Ölümsüzlük uzerine tavsiye ve yorumlari muthisti eski mesajlari karistirdim ama bulamadim
Bulsa bulsa
@Mehmet Eroğlu veya @Uğur İz bulur
Ben senin karın olduğunu bilmiyordum