Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Böylece "adam" lık konusu bizzat açanlar tarafından, adam olamadıklarından dolayı kapanmıştır.

Geçmiş olsun

Yaptıklarının onda birini Baytar yaptı futbol hayatı bitti adamın bu ise hala Başakşehir'de oynuyor ya o bile yazık.
Başakşehir bu olayları gösterip fesih edebilir mi dava falan açılırsa
Onlarında canına minnet adam zaten oynamıyor niyeti de yok gibi yükten kurtulurlar

Ne kadar maaş alıyor acaba

Cidden 4 m euro falansa büyük kazık.d
Bonus varmış bide :D

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan, resmi sözleşmeyi imzaladı. 2,5 yıl boyunca Turuncu-Lacivertli takımda kiralık forma giyecek Arda Turan, yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için 4 milyon Euro ve bonus kazanacak. Barcelona'ya ise kiralama bedeli ödenmeyecek.

Bonus varmış bide :D

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Arda Turan, resmi sözleşmeyi imzaladı. 2,5 yıl boyunca Turuncu-Lacivertli takımda kiralık forma giyecek Arda Turan, yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için 4 milyon Euro ve bonus kazanacak. Barcelona'ya ise kiralama bedeli ödenmeyecek.
Asıldığı hatun başına alacak herhalde çabasına bakılırsa :asd:

Olayin icinde olan ve dahil olmaya baslayanlara bakin

Arda turan
Berkay
Deniz seki
Sinan bilgin

Cocuttular ortaligi birden bu kaymak tabaka

Ceplerinde para şöhretler yerinde diye mekanlardan ortalık mallarını toplayıp tek gece çakıp gönderiyorlar.Bu lavukta demekki gitti yürüdü adamın karısına bilerek ya da bilmeyerek.Daha önce de instagramdan Ebru Şallı’ya yürümüştü diye hatırlıyorum.Futbolcu tayfası böyle.Simao,Q7 ve Fernandes İstinye Park’ta mağazadaki kızları kaldırıyorlardı.Valelerin olduğu dışarıda kalan lüks mağazadaki çalışanları götürüyorlardı.Hepsinin .... forvetimiz yok...

Bu fikre ancak su serhi dusup katilabilirim

Eger aslihan da , "karnim sis olmasa simdi senle olmak ne guzel olurdu" diye bir adama diyebilecekse , ardanin yaptigini da karsilikli genis bunlar deyip hos gorebilirim

Burasi hukuk devleti , patagonya degil , o kadar da degil , neyse geregi yaparlar hatta bosanir ama kizin akli varsa bu tip bir adamin cocugunu dogurmaz

Yav ciddi diyorum kabadan atmak kolay burada, ben Arda'yı savunmadım. Tiksinç bir tip. Tiger Woods'un bile neleri çıktı. Adam ünlü, zengin, popüler yani aklı kayar çok normal bence. Ben asıldığını sanmıyorum kendince iltifat etmeye çalışmıştır muhtemelen. He iyi olmuş gerçi siyasete girdikten sonra burnu boktan çıkmadı, Fatih hocaya kıçı kalkacak kadar ileri gitti aldığı gazla. Spor dünyasından eksilse herkesin faydasına olur zaten.

Olayin icinde olan ve dahil olmaya baslayanlara bakin

Arda turan
Berkay
Deniz seki
Sinan bilgin

Cocuttular ortaligi birden bu kaymak tabaka
sen olayi kokocu deniz sekiden de ileri boyuta getirdin sinanim 9 aylik cocugun aldirilmasini onererek ord.proflara nobel tıp kapısını araladın

Walla kendine yazik etti Arda, Emre ile acun ile gezersen sonun boyle olur.

Geri
Üst Alt