- 26 Ocak 2021
- 35.078
- 33.708
- 2.233
Bugün fena oynamadı takım kondisyon anlamında geliştiğimizi katılıyorum ha birde şükür bıraktınız şu kaleden pasla çıkmayı daha önce bıraksaydık trabzon maçından başlardı galibiyetler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan öncekinde ikiside yoktuYardımcı hoca olarak takıma katkısı çok fazla olmuş.
Hem kondisyon,hem pozisyon bilgisi hem de duran top olarak baya iyi etki etmiş
ancak hiçbir zaman teknik ve analiz konusunda hocamız olacak kapasitede değil.
Ortasaha yok dayiTakımın oyun anlamında geliştiği ortada. Terim döneminde kaleye gitmekten aciz, kağnı gibi top oynayan takım yok. Ama oyuncu tercihleri en az Terim kadar kötü. Bugün 70’den sonra orta saha bağırdı resmen. Oraya bir hamle yapmadı ve gedson son dakikalarda tamamen domine etti.
Benim 'Barcelona’ya karşı kazanma şansımız yok' diye birileri bir şeyler söylemişler. Ben öyle bir şey söylemedim. Doğru olmayan şeylerin söylenmesi bizim de kötü imajımızın olmasını sağlıyor. Bu sefer taraftar diyor, ‘hoca böyle söylemiş, o zaman gözümüzde yeri yok.' Bizim sürekli kendimizi korumamız konusu söz konusu oluyor. Barcelona çok formda olan bir takım. Bunu doğru olduğu için söyledim. Biz Galatasaray’ız. Tabiki de onlarla mücadele edeceğiz.
Birader sen farkli bi mac izledin bugun buna eminim. Dk 30da kaleye 6 şutumuz vardi. Sen dk 30 ilk sutu cektik o da kaleyi bulmadi diye yorum atmistin.Başka maç mı izliyor kenarda acaba
Klüp artık hocaya sahip çıksın. Beş para etmez paralı trollerin ağzına sakız etmesin. Adamda bariz rahatsız bu durumdan. Degistiremeyecegim şeylerede sessiz kalıyorum diyor. Ayrıca o Erman hocanın lafı misli ile iade edilmeli. Dobrayim ben ya diye jnsalara koskoca kanalda hakaret edemez. RTÜK ne halta yariyor
Torrent'in aldirmadigini nereden biliyorsun?ittir kaktır bi orta saha aldırmayarak çok emeği piç ettin ama namuslu bi çalışmanın olmadığını söylemek haksızlık olur