Torrent: "1 ay boyunca antrenman yaptık ve 1 ay sonunda kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum"

Ulan sen marcao'ya dua et. Maçın başında 3'lük oluyorduk neden bahsediyorsun? kendi sahanda 40.000 taraftarın önünde oynanan futbol içler acısı.Rize'nin ahı gitmiş vahı kalmış bir de kavgalıyız gerekli motivasyon bütün oyuncularda var. Maçın başında mağlup duruma düşüyorsun stoperlerin yerinde müdahalelerde bulunmasa farka gidecek hala konuşuyorsun.
Rize'nin maçta toplam 4, ilk yarı 1 isabetli şutu vardır.

Tunahan Kula:İlk yarı 3 atacaklardı,5 atacaklardı, fark yiyecektik.

Stoperlerin yerinde müdahalede bulunması tespitine de hayran kaldım.Görevleri yerinde müdahale yapmak değil mi?🙂
IMG_20220228_014722.jpg

takımın maç çevirmesi gayet olumlu bir şey. önce mağlupken beraberlik kurtardık iki maçtır da geriye düşüp kazandık. takıma özgüven gelmiş. golü yiyince çaresizce kabullenme devri geçmiş.

Klüp artık hocaya sahip çıksın. Beş para etmez paralı trollerin ağzına sakız etmesin. Adamda bariz rahatsız bu durumdan. Degistiremeyecegim şeylerede sessiz kalıyorum diyor. Ayrıca o Erman hocanın lafı misli ile iade edilmeli. Dobrayim ben ya diye jnsalara koskoca kanalda hakaret edemez. RTÜK ne halta yariyor

sevgili ufuktan,

hocamizin
tvye verdigi basin toplantisi roportajini izlemedim,

dolayisiyla basliktaki haberin icerigine gore yorum getirmek gerekirse :

benim en dikkatimi ceken ve rahatsiz eden sorulan sorunun > sorulus sekli
ozellikle su bolum >

'''''''''''Maç öncesinde adının okunmasının ardından tepki aldığının hatırlatılması üzerine'''''''''''

boyle soru olmaz. olmamalida...
mancini, riekering vs'ye de bu tur sorular soruldu. hos degil cirkin duruyor kasitli duruyor.
saha icinde kalinmali - buna yonelik sorular sorulmali ,taktik olarak takim geriye dustugunde ne gibi tercih dokunuslari yaptigini, one gecilirken nelere dokunuldugu vb gibi noktalari hocanin kendi agzindan dinlemek gerekirdi buna yonelik sorular olsaydi... haberde gecen sorular yok niye o var niye bu yok... birde ustte bahsettigim tandansta soru turu..........

halbuki ;

macin ilk dudugunden son dudugune kadar gol pozisyonu anlaminda olsun rakip sahaya oyunu yigma olsun, kalemizde gordugumuz az pozisyon olsun bunlar onemli pozitif noktalar....

yedigimiz iki golde biri duran top digeri kademe hatasi ile yenilen goller disinda rize'ye iki pozisyon vermisiz toplam.
takim maci birakmamis, muthis bir reaksiyon gostermis, hem psikolojik mental hem fizik kondisyon ve taktiksel anlamda resmen eski gunlerimizden doneler bolca sunulan bir mac yasamisiz ,mac icerisinde geri donusleri cok akillica yapip once berebrlikleir sonra galibiyete giden gollere imza atmisiz muthis final kapanisli. tum bunlari bazi renkdaslarim kabul etmese-de- benim adima guzel bir iz birakti bugun oynadigimiz macin genel ozeti.

* goztepe deplasmaninda kaleye gonderilen 10 suttan > 7'si kaleyi bulmus 3 'u gol olmus.....
*bugun kaleye gonderilen sut sayisi 18 > kaleyi bulan isabet ise 9 sut ve bunlardan 4'u gol olmus digerlerini kaleci kurtarmis.....

salt bu ustteki istatistikten bile yukariya dogru bir ivme var. sahadaki oyunda hem hizlandi , hem de geri pas vs azaldi.hatta bugun yok gibiydi.....

4-2 ile kritik 3 puani hakkinla ve pozitifin bol oldugu varyasyonlarla bulmussun.. taraftar mac boyu takimi desteklemis.

mac sonu bu tur soru sorulmaz. misal ustte yazilan mental durus ve geri donuslere yonelik sorularin olmasi gerekirdi.

yok taraftar ismi okununca isliklamisda... akli sira hoca ile taraftarlarimizin bir kesimini veya tamamini karsi karsiya getirmek hocayi ic saha maclarinda skordan bagimsiz otelemek dislamak havasinda *asist sorusu minvalinde bir soru idi < en tepede bahsettigimm satirdaki soru konusu.

*momentum kelimesi varya sihirli kelime. iste o , aslan'in tarafina gecen haftadan beri gecmistir. bu artik net olan ve hissedilen bir durumdur. bunu tarafli tarafsiz herkes goruyor bence ozellikle son iki haftalik oyun ve performans baglaminda...

bende hocamizin aciklamalarini *olumlu bulan taraftayim.
pozitif noktalari nacizane olarak begendigimden dolayi *hocayi da kendi basliginda ve mac basliginda takdir ettim...

takimimiza ve takimin basindaki hocamiza yeterli yetersizden bagimsiz, lutfen renkdaslar arkadaslar sahip cikalim en azindan sezon sonuna dek. sezon sonu arti eksi bakilir ona gore daha saglikli degerlendirme yapariz diye dusunuyorum.

*momentum aslanla tekrardan bulustu gecen haftadan beri. uzun yillardir takimimizi izlerim. bize momentum gectiginde muthis bir birliktelikle bunu pozitif sarmalla birlestirip sonuca gitmisizdir , yine olacak hayirlisiyla ama bugun ama yarin...

avrupa eslesmesi oncesi *momentumu kazanmamiz benim adima en onemli nuans ve kistas bu oynadigimiz son iki macimiz ozelinde... devami da kanimca gelecek ben yurekten inaniyorum...

son olarak :

~ kenetlenin baska Galatasaray yok ~
haftaya yeni bir galibiyetimizi yorumladigimiz basliklarda gorusmek temennisiyle , herkese iyi haftalar diliyorum.

Stoperlerin yerinde müdahalede bulunması tespitine de hayran kaldım.Görevleri yerinde müdahale yapmak değil mi?🙂
Ekli dosyayı görüntüle 152300
Takımın kaybetmesini isteyen kompleksli bir holiganı ciddiye alma bence. Engellemek en net çözüm.

Stoperlerin yerinde müdahalede bulunması tespitine de hayran kaldım.Görevleri yerinde müdahale yapmak değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 152300

Bravo iq 8000 yine. Tabi ki stoperlerin görevi yerinde müdahale etmek ancak iki pozisyon var ki gol vuruşu yapacak müsait pozisyondaki rakip oyuncuya top gelmeden kestiler maçın gidişatı bu şekilde değişti 0-2 olsaydı maç ne olacaktı? 40.000 taraftar gelmiş stada 20 dk dolmadan 0-2 skor nasıl devam edecekti maç? Ağzı olan konuşuyor bomboş yorumlara cevap vermek zorunda kalıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tunahan futboldan maalesef anlamiyor

Bravo iq 8000 yine. Tabi ki stoperlerin görevi yerinde müdahale etmek ancak iki pozisyon var ki gol vuruşu yapacak müsait pozisyondaki rakip oyuncuya top gelmeden kestiler maçın gidişatı bu şekilde değişti 0-2 olsaydı maç ne olacaktı? 40.000 taraftar gelmiş stada 20 dk dolmadan 0-2 skor nasıl devam edecekti maç? Ağzı olan konuşuyor bomboş yorumlara cevap vermek zorunda kalıyoruz.

Demek ki oyuncu müsait pozisyonda değilmiş ki defans top oyuncuya gelmeden müdahale yapabilmiş. Müsait pozisyon Emre Kılınç'ın daha maçın balında kaçırdığı pozisyon gibi olur. Her yönden üstün oynadık ve koyduk Rize'ye.

Rize çok ballıydı bence. Gedson hayatının ilk golünü attı. Hem de o kadar uzaktan, müthiş bir şutla. Bir daha böyle bir gol atacağını sanmıyorum ama geldi bizi buldu. İkinci golleri de ona benzer. Atan adam ilk golünü atmış bu sene. Hayatının gol vuruşunu yaptı. O da geldi bizi buldu. Oyunda gözüktüler ama doğru dürüst pozisyonları yok.

Biz on numara olmasa da galibiyet için yeterli futbolu oynadık. 2 maç üst üste kazanmak fena bir şey değil.

Kume düşme korkusunuda atinca takim dahada toparlayip oynadigi oyundan zevk almaya baslayacak. Suan herkes daha cok heyecanlı ve negatif enerji dolu

Maçın başında Mostafa-Emre pozisyonunda golü atabilseydik 40.000 taraftarın önünde maça 1-0 önde başlayıp rakibi boğdukça boğup öne gelen Rize'ye 15 dakika içinde bir gol daha atsaydık, küme düşme korkusuyla daha fazla öne çıkan ve arkayı tamamen unutan Rize'ye arka arkaya birkaç gol daha atıp 6-7 fark ile maçı bitirseydik çok güzel olurdu değil mi? Bu da bahsettiğiniz gibi cevabını asla bilemeyeceğimiz ama maç içinde gerçekleşme ihtimali olan senaryolardan birisiydi bu da.

Katılıyorum, arkada sakar ve pozisyon almada sorun yaşayan bir takımız, orta saha doğru presi yapamıyor ve rakip hızlı bir şekilde tehlikeli bölgeye top taşıyabiliyor ama bahsettiğiniz başlamadan biten tehlikeleri ya da ceza sahası içinde/dışında önlenen tehlikeleri büyük küçük her takım yaşıyor. Bugün Liverpool'a da baksanız, Bayern München'e de baksanız benzer pozisyonları göreceksiniz. Bu pozisyonlar golle sonuçlanmasın diye 80 milyon € harcayıp stoper, kaleci alıyor takımlar. Bunun aksi olsaydı zaten Ramos, Virgil, Maldini, Puyol gibi ya da Buffon, Oblak gibi futbolcuların adını anmazdık.

Mesela 3 maçtır defansif olarak geliştiğimiz bir nokta daha var benim gözlemlediğim kadarıyla; Ön taraf pres yaparken arka tarafımız rakibin zayıf tarafına yönlendiriyor oyunu. Rakip uzun top atmaya çalıştığında boş gördüğü tarafa atıyor ve bek+orta saha ile çizgiye sıkıştırıp topu kapıyoruz. Elimizde oyun zekası, pozisyon zekası daha yüksek birkaç oyuncu daha olsa bu taktik çok daha fazla çalışacak. Fatih hoca da deniyordu bunu zaman zaman. Ama Fatih hoca bunu biraz daha içeride ve daha geride konumlandırmaya çalışıyordu ama orada top kapma becerisi gösteremediğimiz için ters tepiyor ve rakip bek ya da kanadı ara pası ile çizgiye inip pozisyon yiyorduk. Takımın üzerindeki baskı azaldıkça, maçların stres seviyesi düştükçe bu gibi defansif ve hücum organizasyonlarını daha sık ve başarılı bir şekilde göreceğimize inanıyorum. Bu orta saha üçlüsüne rağmen vasat üstü bir maç çıkarttığımıza inanıyorum. Belki vasat dersiniz bir şey diyemem ama kesinlikle vasat altı bir oyun sergilemedik. Aşağı sıralardan kurtuldukça, antrenmanda çizilen, denenen taktikleri maçta da daha net görmeye başlayacağız umarım.

Birader sen farkli bi mac izledin bugun buna eminim. Dk 30da kaleye 6 şutumuz vardi. Sen dk 30 ilk sutu cektik o da kaleyi bulmadi diye yorum atmistin.

Torrent baska mac mi izledi bilmiyorum ama sen baska mac izledin muht
Melih benim öyle bir yorumum yok keşke doğru kişiyi alıntılasaydın.

oyuna hiç bir katkın yok ilk geldiğin zaman şöyle bir şey deniyordu 2-3 gün rakibe göre defans 2-3 günde hücum çalıştırıyor diye Galatasaray takımının organize bir baskısı organize bir atağı yok maçlarda sen geldiğinden beri top hakimiyeti de gitti bir iki iyi dediğimiz oyuncu vardı onlarda saçmalamaya başladı F.T döneminde nasıl başsız tavuk gibi oynuyorsak senin döneminde aynısı hiçbir katkın yok ulan adam geldiğinden beri şu yönümüz daha iyi dediğimiz hiç bir şey yok topa hakimiyet yok pas oyunu yok organize atak yok kanatlardan saldırma yok anca ortada boş boş koşuyor takım kendini yoruyor umarım biran önce seni getirenlerle beraber defolup gidersin de şu takımın başına adam gibi bir teknik direktör gelir.

Rize çok ballıydı bence. Gedson hayatının ilk golünü attı. Hem de o kadar uzaktan, müthiş bir şutla. Bir daha böyle bir gol atacağını sanmıyorum ama geldi bizi buldu. İkinci golleri de ona benzer. Atan adam ilk golünü atmış bu sene. Hayatının gol vuruşunu yaptı. O da geldi bizi buldu. Oyunda gözüktüler ama doğru dürüst pozisyonları yok.

Biz on numara olmasa da galibiyet için yeterli futbolu oynadık. 2 maç üst üste kazanmak fena bir şey değil.
Bizim sorunumuz genel olarak buydu bu sezon. Kalemizi bulan her şut genellikle jeneriklik gol oldu. Biz de bulduğumuz pozisyonları bir türlü gole çeviremiyorduk. Geçen maç çok kötüydük zaten 2 penaltı ile kazandık ama bu maç daha iyi oynadık. Umarım takımın özgüveni yerine gelmiştir.

Anholt bir şeyler denemeseydi mi? Adam Kerem ile ilgili bir açıklamasında demişti ki Kerem!in geliştirmesi gereken yönlerinden biri bekin önünü kapatması bek dıştaysa, kanat içeri kat eder yada tam tersiyse kanat dıştaysa bek içeri kat eder tarzı bir açıklaması vardı. ve bu gün sürekli bunu gördük Kerem dışta olduğunda Anholt içeri kat etti ki 2 golde böyle geldi yada Anholt dışta olduğu zaman Kerem içeri doru katetti.

Anholt özel performans göstermeseydi kazanamazdik diyom. O golleri atmasaydi puan kaybı yaşayacaktık

Anholt özel performans göstermeseydi kazanamazdik diyom. O golleri atmasaydi puan kaybı yaşayacaktık

Boşver reis anlatamazsın. Bu vasatsever kafa yapısıyla işimiz zor.Şikecilerin bu yüzden burnu b..ktan kurtulmuyordu biz de öyle olacaz herhalde.Sezon başı maçlar başladı izliyorum.Cicaldau iki maç oynadı izledim bişey yok yaptığı foruma baktım.Yeni alex geliyor yazmışlar.Şimdi aynısını bu Utorrente yapıyorlar takımın bişey yaptığı yok. Bir ayda fizik yapısını kondisyon yükleyip düzeltmişmiş buna inanan kişiler var. Vasatsevicilikten acilen kurtulup burasının şikeci kardeşlerin kulüplerinden biri olmadığı Galatasaray olduğunu hatırlatmamız lazım Bazı RENKDOLARA.

Bugün maçı çevireceğimizi tahmin ediyordum. Bu bizimkilerin müthiş oyunu sayesinde değil rakibin tek adamla oynamasındandı. Umarım başarılı olursun hocam. Herkesten çok isterim başarılı olmanı. Bundan sonraki maçlarda asıl göreceğiz seni. Konya ile başlıyor. Barça maçı kaderini belirler. Ezik bir oyun ile sahadan ayrılırsan geçmiş ola.

Barça ölçü olmaz renktaş,adamlar at madridi napoliyi de dörtlediler.ama ligdeki konya ve karga maçları felan önemli takımla geleceği hususunda.

Geri
Üst Alt