- 3 Temmuz 2012
- 133.904
- 80.758
- 5.198
bişey görmeyenler özeti tekrar izlesin belki görür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize'nin maçta toplam 4, ilk yarı 1 isabetli şutu vardır.Ulan sen marcao'ya dua et. Maçın başında 3'lük oluyorduk neden bahsediyorsun? kendi sahanda 40.000 taraftarın önünde oynanan futbol içler acısı.Rize'nin ahı gitmiş vahı kalmış bir de kavgalıyız gerekli motivasyon bütün oyuncularda var. Maçın başında mağlup duruma düşüyorsun stoperlerin yerinde müdahalelerde bulunmasa farka gidecek hala konuşuyorsun.
Klüp artık hocaya sahip çıksın. Beş para etmez paralı trollerin ağzına sakız etmesin. Adamda bariz rahatsız bu durumdan. Degistiremeyecegim şeylerede sessiz kalıyorum diyor. Ayrıca o Erman hocanın lafı misli ile iade edilmeli. Dobrayim ben ya diye jnsalara koskoca kanalda hakaret edemez. RTÜK ne halta yariyor
Takımın kaybetmesini isteyen kompleksli bir holiganı ciddiye alma bence. Engellemek en net çözüm.Rize'nin maçta toplam 4, ilk yarı 1 isabetli şutu vardır.
Tunahan Kula:İlk yarı 3 atacaklardı,5 atacaklardı, fark yiyecektik.
Stoperlerin yerinde müdahalede bulunması tespitine de hayran kaldım.Görevleri yerinde müdahale yapmak değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 152300
Rize'nin maçta toplam 4, ilk yarı 1 isabetli şutu vardır.
Tunahan Kula:İlk yarı 3 atacaklardı,5 atacaklardı, fark yiyecektik.
Stoperlerin yerinde müdahalede bulunması tespitine de hayran kaldım.Görevleri yerinde müdahale yapmak değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 152300
Takımın kaybetmesini isteyen kompleksli bir holiganı ciddiye alma bence. Engellemek en net çözüm.
Demek ki oyuncu müsait pozisyonda değilmiş ki defans top oyuncuya gelmeden müdahale yapabilmiş. Müsait pozisyon Emre Kılınç'ın daha maçın balında kaçırdığı pozisyon gibi olur. Her yönden üstün oynadık ve koyduk Rize'ye.Bravo iq 8000 yine. Tabi ki stoperlerin görevi yerinde müdahale etmek ancak iki pozisyon var ki gol vuruşu yapacak müsait pozisyondaki rakip oyuncuya top gelmeden kestiler maçın gidişatı bu şekilde değişti 0-2 olsaydı maç ne olacaktı? 40.000 taraftar gelmiş stada 20 dk dolmadan 0-2 skor nasıl devam edecekti maç? Ağzı olan konuşuyor bomboş yorumlara cevap vermek zorunda kalıyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçın başında Mostafa-Emre pozisyonunda golü atabilseydik 40.000 taraftarın önünde maça 1-0 önde başlayıp rakibi boğdukça boğup öne gelen Rize'ye 15 dakika içinde bir gol daha atsaydık, küme düşme korkusuyla daha fazla öne çıkan ve arkayı tamamen unutan Rize'ye arka arkaya birkaç gol daha atıp 6-7 fark ile maçı bitirseydik çok güzel olurdu değil mi? Bu da bahsettiğiniz gibi cevabını asla bilemeyeceğimiz ama maç içinde gerçekleşme ihtimali olan senaryolardan birisiydi bu da.Bravo iq 8000 yine. Tabi ki stoperlerin görevi yerinde müdahale etmek ancak iki pozisyon var ki gol vuruşu yapacak müsait pozisyondaki rakip oyuncuya top gelmeden kestiler maçın gidişatı bu şekilde değişti 0-2 olsaydı maç ne olacaktı? 40.000 taraftar gelmiş stada 20 dk dolmadan 0-2 skor nasıl devam edecekti maç? Ağzı olan konuşuyor bomboş yorumlara cevap vermek zorunda kalıyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Melih benim öyle bir yorumum yok keşke doğru kişiyi alıntılasaydın.Birader sen farkli bi mac izledin bugun buna eminim. Dk 30da kaleye 6 şutumuz vardi. Sen dk 30 ilk sutu cektik o da kaleyi bulmadi diye yorum atmistin.
Torrent baska mac mi izledi bilmiyorum ama sen baska mac izledin muht
Bizim sorunumuz genel olarak buydu bu sezon. Kalemizi bulan her şut genellikle jeneriklik gol oldu. Biz de bulduğumuz pozisyonları bir türlü gole çeviremiyorduk. Geçen maç çok kötüydük zaten 2 penaltı ile kazandık ama bu maç daha iyi oynadık. Umarım takımın özgüveni yerine gelmiştir.Rize çok ballıydı bence. Gedson hayatının ilk golünü attı. Hem de o kadar uzaktan, müthiş bir şutla. Bir daha böyle bir gol atacağını sanmıyorum ama geldi bizi buldu. İkinci golleri de ona benzer. Atan adam ilk golünü atmış bu sene. Hayatının gol vuruşunu yaptı. O da geldi bizi buldu. Oyunda gözüktüler ama doğru dürüst pozisyonları yok.
Biz on numara olmasa da galibiyet için yeterli futbolu oynadık. 2 maç üst üste kazanmak fena bir şey değil.
Anholt bir şeyler denemeseydi mi? Adam Kerem ile ilgili bir açıklamasında demişti ki Kerem!in geliştirmesi gereken yönlerinden biri bekin önünü kapatması bek dıştaysa, kanat içeri kat eder yada tam tersiyse kanat dıştaysa bek içeri kat eder tarzı bir açıklaması vardı. ve bu gün sürekli bunu gördük Kerem dışta olduğunda Anholt içeri kat etti ki 2 golde böyle geldi yada Anholt dışta olduğu zaman Kerem içeri doru katetti.
Anholt özel performans göstermeseydi kazanamazdik diyom. O golleri atmasaydi puan kaybı yaşayacaktık
Bugün maçı çevireceğimizi tahmin ediyordum. Bu bizimkilerin müthiş oyunu sayesinde değil rakibin tek adamla oynamasındandı. Umarım başarılı olursun hocam. Herkesten çok isterim başarılı olmanı. Bundan sonraki maçlarda asıl göreceğiz seni. Konya ile başlıyor. Barça maçı kaderini belirler. Ezik bir oyun ile sahadan ayrılırsan geçmiş ola.