Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.819
- 4.270
- 1.173
ya bu adama çevirmen lazım en kalitelisinden acil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Barça ile kaderi belli olan hoca mı olurBugün maçı çevireceğimizi tahmin ediyordum. Bu bizimkilerin müthiş oyunu sayesinde değil rakibin tek adamla oynamasındandı. Umarım başarılı olursun hocam. Herkesten çok isterim başarılı olmanı. Bundan sonraki maçlarda asıl göreceğiz seni. Konya ile başlıyor. Barça maçı kaderini belirler. Ezik bir oyun ile sahadan ayrılırsan geçmiş ola.
Ben oynanacak oyundan bahsediyorum. Ezik bir oyun oynatırsa geçmiş olsun. Ve Türkiye nin gerçekleri de tam olarak bu. Sen de dahil herkes topa tutar hocayı o gün.Hocam Barça ile kaderi belli olan hoca mı olurBarcelonanın ölüsü bile şuan Manchester City ile eşleştiğinde %50-%50 deriz. Galatasaray olarak Barça karşısında hiçbir şansımız yok. %1 bile yok. Türkiye karması çıksa dahi yok
![]()
Bende onu diyorum Kerem bey, Barçaya karşı ezik oynamamakta çok zor değil mi sizce? Bugün daha 4 tane Atletic Bilbaoya attılar. Ezerler rahat bizi. Ben o maçta aşırı rencide olmazsak sevinirim. 4ten fazla olmadığı müddetçe başarılıyızdır.Ben oynanacak oyundan bahsediyorum. Ezik bir oyun oynatırsa geçmiş olsun. Ve Türkiye nin gerçekleri de tam olarak bu. Sen de dahil herkes topa tutar hocayı o gün.
Dayanıklılık olarak geliştik artık 60-70'ten sonra pilimiz bitmiyor. Onun dışında duran top konusunda ve paslaşma hızında geliştik bence.hangi konuda geliştik mesela
Nerede gördünüz. Ligin en kötü takımlarından olan Rizeyi evimizde zor yendik. Rezil oynadığımız Göztepe maçini tesadufen kazandık.Dayanıklılık olarak geliştik artık 60-70'ten sonra pilimiz bitmiyor. Onun dışında duran top konusunda ve paslaşma hızında geliştik bence.
Anholt bir şeyler denemeseydi mi? Adam Kerem ile ilgili bir açıklamasında demişti ki Kerem!in geliştirmesi gereken yönlerinden biri bekin önünü kapatması bek dıştaysa, kanat içeri kat eder yada tam tersiyse kanat dıştaysa bek içeri kat eder tarzı bir açıklaması vardı. ve bu gün sürekli bunu gördük Kerem dışta olduğunda Anholt içeri kat etti ki 2 golde böyle geldi yada Anholt dışta olduğu zaman Kerem içeri doru katetti.Ne konuda gelişmişiz
Ağnholt tek başına bişeyler denemeseydi şimdi yine puan kaybı yaşayacaktık
Bu herife güvenemiyorum. Umarım düzelir ama zor
Anholt bir şeyler denemeseydi mi? Adam Kerem ile ilgili bir açıklamasında demişti ki Kerem!in geliştirmesi gereken yönlerinden biri bekin önünü kapatması bek dıştaysa, kanat içeri kat eder yada tam tersiyse kanat dıştaysa bek içeri kat eder tarzı bir açıklaması vardı. ve bu gün sürekli bunu gördük Kerem dışta olduğunda Anholt içeri kat etti ki 2 golde böyle geldi yada Anholt dışta olduğu zaman Kerem içeri doru katetti.
Rize maçını izledim gayette görünen bir şey. Kondisyon olarak geliştiğimiz zaten ortada öncede 60-70'ten sonra oyundan düşüyorduk şimdi düşmüyoruz. Duran toplarda daha tehlikeli olduğumuzu da maçı izleyince gayet görülüyor ki duran toplar sonucu geliştirdiğimiz tehlikeli atakların sayısında ki artış ortada. Bu gün Emre Kılınç o ilk golü atsa farka gidebilecek bir maçtı gayette iyi oynadık adamların iki golü de toplar çok iyi yere gitti yapabilecek bir şey yoktu. Bu arada ligin en kötü takımlarından Rize'ye geçen sezon Gedson'da sendeyken kaybettin ve ligin ilk yarısında da son dakika yendik hatırlatayım.Nerede gördünüz. Ligin en kötü takımlarından olan Rizeyi evimizde zor yendik. Rezil oynadığımız Göztepe maçini tesadufen kazandık.
Tamamda sen bu düşünceyi ortaya koymazsan bunu çalışmasan yani önceki maçlardaki gibi Anholt içeri kat etmek yerine arkasında beklese bu pozisyonlar yada bu goller olacak mı? Hayır. Ben bu adam şu an müthiş oynatıyor yada tüm sorunları çözdüğünü iddia etmiyorum sadece bana göre yaptığı doğruları ve geliştirdiği yönleri yazdım. Şu yorumlar bana göre Avrupa liginde lider çıktıktan sonra şansla çıktık. Lazio'yu kaleci hatası yüzünden şansla yendik gibi zamanında yapılan yorumlar gibi geliyor kusura bakılmasın bir kişi birini düşman belleyince yaptığı doğruları sanki yapmamış o yapamaz gibi geliyor herhalde. Ki ben bu adamı Terim ile aynı futbolu oynattığı için eleştiriyordum Göztepe maçı dahil.Bugun evet bu ikili cok uyumlu gozuktuler defans haricinde. Kerem'de guzel paslar atti kendisine. Ancak arkadasin dedigi baska bir konu bence. Kerem-PvA ozelinde degil yani.