Torrent, Açıklamalarda Bulundu: "Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız"

Bazı takıntıları sinir bozucu olsa da şansı hak ediyor.

Takdir ettim,bu paralara Avrupa'da daha iyisini bulmamiz zor.İstedigi adamları alırsa Lucescu'nun yaptıklarının çok daha fazlasını yapar.

Derbiyi kazanırsa yeri sağlamlaşır.

Ben futbol hayatımda 3 şeye önem veririm. Birincisi genç oyunculara bakmak. Bizim A takıma çıkacak oyuncumuz yoksa o zaman transfer isterim. Eğer genç ve Türkler'den istediğimiz özelliklere sahip oyuncu bulamazsak 3-4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Ama hepsi fark yaratacak oyuncular olmalı. Aklımızdaki fikir bu. Bakalım yapabilecek miyiz?

Futbolda ışık aç-kapa olmuyor. Eğer biri böyle bir şeyi teklif ediyorsa, söz veriyorsa yalan söylüyordur. Futbolda gelecek için net bir stil kurulur. Bunu da inanan insanlarla yaparsınız ve yola devam edersiniz. 4-5 ayda hoca değiştirerek bir şey yaratmak mümkün değil. Ancak bir stil yaratarak kaybetmeyi engellersiniz. Stili kaybedersen, her şeyi kaybedersin. Sadece çok para kazanmış olursun. O parayla en iyi oyuncuları transfer etmek istersin. Stilin varsa en iyi oyunculara ihtiyacın olmaz. Bu stili oynayabilecek oyunculara ihtiyacın olur. Farkı bu yaratır.''

Ben futbol hayatımda 3 şeye önem veririm. Birincisi genç oyunculara bakmak. Bizim A takıma çıkacak oyuncumuz yoksa o zaman transfer isterim. Eğer genç ve Türkler'den istediğimiz özelliklere sahip oyuncu bulamazsak 3-4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Ama hepsi fark yaratacak oyuncular olmalı. Aklımızdaki fikir bu. Bakalım yapabilecek miyiz?

Futbolda ışık aç-kapa olmuyor. Eğer biri böyle bir şeyi teklif ediyorsa, söz veriyorsa yalan söylüyordur. Futbolda gelecek için net bir stil kurulur. Bunu da inanan insanlarla yaparsınız ve yola devam edersiniz. 4-5 ayda hoca değiştirerek bir şey yaratmak mümkün değil. Ancak bir stil yaratarak kaybetmeyi engellersiniz. Stili kaybedersen, her şeyi kaybedersin. Sadece çok para kazanmış olursun. O parayla en iyi oyuncuları transfer etmek istersin. Stilin varsa en iyi oyunculara ihtiyacın olmaz. Bu stili oynayabilecek oyunculara ihtiyacın olur. Farkı bu yaratır.''
Bu hangi seviye. Temmuza kadar sabredin, ocakta degisim olacak seviyesiyiz biz.

Birileri şuna fener balından bahsetsin.

Çok dolu bir röportaj olmuş.Özellikle altyapı hakkında dedikleri çok hoşuma gitti.Umarım son haftalarda skor açısından şans yanında olur ve bizimle kalırsın hocam.Gerçekten merak ediyorum yaz kampını...

Konuşmalarını beğendim özellikle yardımcılar konusundaki ve stil konusunda söylediklerine imzamı atarım. Ama anlattıklarını uygulamada başarılı olur mu asıl soru ve şüphe burada.
işte orda başarılı olmak için oyuncu lazım diyor renktaş.o oyunu oynayabilecek stildeki oyuncuları istiyor

bi konudaki lafıda dikkatimi çekti ,birini seviyorum diye çalıştıramam ,torpille işler yürümez dedi ki bu gs nin belini kıran en kötü karakteridir.vefa vefa vefa.mahvetti bizi bu gs çocuğu şu gs çocuğu düşünceleri.

Levent Nazifoğlu: ''Torrent ile yolları ayırmanın bedeli, yaklaşık 2.3 milyon €. Kolay karşılanacak bir para değil. Ayrıca bu takıma en az 4 tane iyi oyuncu almamız gerekiyor.'' (Ajansspor)

Geri
Üst Alt