- 17 Ağustos 2009
- 41.769
- 30.162
- 3.448
Tam yapılanmaya gidilecek hocaymış. Keşke sezon başı gelmiş olsaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hangi seviye. Temmuza kadar sabredin, ocakta degisim olacak seviyesiyiz biz.Ben futbol hayatımda 3 şeye önem veririm. Birincisi genç oyunculara bakmak. Bizim A takıma çıkacak oyuncumuz yoksa o zaman transfer isterim. Eğer genç ve Türkler'den istediğimiz özelliklere sahip oyuncu bulamazsak 3-4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Ama hepsi fark yaratacak oyuncular olmalı. Aklımızdaki fikir bu. Bakalım yapabilecek miyiz?
Futbolda ışık aç-kapa olmuyor. Eğer biri böyle bir şeyi teklif ediyorsa, söz veriyorsa yalan söylüyordur. Futbolda gelecek için net bir stil kurulur. Bunu da inanan insanlarla yaparsınız ve yola devam edersiniz. 4-5 ayda hoca değiştirerek bir şey yaratmak mümkün değil. Ancak bir stil yaratarak kaybetmeyi engellersiniz. Stili kaybedersen, her şeyi kaybedersin. Sadece çok para kazanmış olursun. O parayla en iyi oyuncuları transfer etmek istersin. Stilin varsa en iyi oyunculara ihtiyacın olmaz. Bu stili oynayabilecek oyunculara ihtiyacın olur. Farkı bu yaratır.''
Sence kim gelmeliYeni sezona hoca değişikliği gerek..
Her zaman hoca olarak istediğim kişi Fatih hocam olmuştur.O gelmiyosa da Türk hoca tercihimizdir..Sence kim gelmeli
Allah korusun. Umarım bu isteğin gerçekleşmez.Her zaman hoca olarak istediğim kişi Fatih hocam olmuştur.O gelmiyosa da Türk hoca tercihimizdir..
beyni ve ayakları olan oyuncu istiyorum demiş gibi geldi banaGelecek sezon devam edeceksem orta saha istiyorum demeye getirmis bence
Barcelona daki stile gecis yapmak istiyorum demis
işte orda başarılı olmak için oyuncu lazım diyor renktaş.o oyunu oynayabilecek stildeki oyuncuları istiyorKonuşmalarını beğendim özellikle yardımcılar konusundaki ve stil konusunda söylediklerine imzamı atarım. Ama anlattıklarını uygulamada başarılı olur mu asıl soru ve şüphe burada.