Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

Ya da oyuncuları öne sürebilirdi. Çok fazla bireysel hata yapıyoruz, yarın transfer için başkanla konuşacağım etc. O değilde, bu Beinsportstaki hıyar ağalarına noluyor? Torrenti ilk dakikadan göndersinler diyorlar. Terimi birkez bile eleştirmediler...
herkes terimci oldu reis cozemedım

Ya 1-0 öndesin penaltı atıyorsun kullandırsana Cicaldau'ya 2-0 öne geç ondan sonra yaslan 11 kişi geriye kontra atak kovalasana neden Aanholt'a attırıyorsun penaltıyı Hatay'ın yedek kalecisine bile gol atamadı penaltıdan daha

Domenec Torrent: "Güney Amerika'dan da teklifler almıştım ama Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor, aklımda bir soru işareti kalmamıştı."

herkes terimci oldu reis cozemedım
Medyayı ve trollerini güzel kullanıyor Terim. Ağar vs olaylarına hiç girmeyeceğim. Millette zayıfa çökerek prim yaptığını gördükçe üstüne gidiyorlar. Zamanında Tudor'a yaptıklarının daha fazlasını Torrent'e yapacaklar belli.

Medyayı ve trollerini güzel kullanıyor Terim. Ağar vs olaylarına hiç girmeyeceğim. Millette zayıfa çökerek prim yaptığını gördükçe üstüne gidiyorlar. Zamanında Tudor'a yaptıklarının daha fazlasını Torrent'e yapacaklar belli.
torrentin oyunu bana olumlu geldi takım atak yapıyor 2-2 oldugunda bile atagımız oldu su macı terimle düsünemiyordum bile tarihi bi skor ortaya cıkardı gol falanda atamazdık. simdi torrente daha cok yükleneceklerdir yazık oldu

Efendi bir adama benziyor ama başarılı olması büyük mucize olur. Biraz da ona emeklilik birikimleri için yardımcı olalım.

Basın toplantısına iyi bakmak lazım şimdi. Basın,basın olduğunu hatırlayıp,basın rezili oldukları zamanların da acısını çıkaracaktır.

Domenec Torrent: "Şu anki teknolojiyi düşündüğümüzde, tarihler benim için önemli değil. Galatasaray'la neler yapabileceğimiz önemli. Bugünün teknolojisiyle, ben bir gün içinde dört maç izleyebiliyordum. Antrenörlerim de tabii."

Torrent sene sonuna kadar devam etmeli. Oyun anlamında başarı beklemiyorum ama bireysel anlamda oyuncu gelişimine katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Oyun anlamında tatmin ederse devam edilebilir.

torrentin oyunu bana olumlu geldi takım atak yapıyor 2-2 oldugunda bile atagımız oldu su macı terimle düsünemiyordum bile tarihi bi skor ortaya cıkardı gol falanda atamazdık. simdi torrente daha cok yükleneceklerdir yazık oldu
Neresi olumlu geldi? Adamlar en az 10 pozisyona girdi.

Takım olumlu tepki vermiş TD değişikliğine. Gol yediğinde hırslanıp bu kadar kazanmak istediklerini görmemiştim takımın daha öncesinde. Umarım yeterli şans verilir Torrente.

Domenec Torrent: "Şu anki teknolojiyi düşündüğümüzde, tarihler benim için önemli değil. Galatasaray'la neler yapabileceğimiz önemli. Bugünün teknolojisiyle, ben bir gün içinde dört maç izleyebiliyordum. Antrenörlerim de tabii."
mac izleyen hoca mı olur yav ne gerek

Bein hakemi övdü iyice sıçtı sıvıyor beindekiler..

Geri
Üst Alt