Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

perşembe günü paşa, pazar günü trabzonla oynayacaz.

mümkün değil buralardan 3 puan çıkaramayız.

Bu takımda ilk 11'e 6 as oyuncu şart
Muslera
Transfer Nelsson Marcao Transfer
Transfer Transfer
Transfer Transfer
Kerem
Mohammed
Sağ Bek Eboue, Mariano
Sol Bek Riera, Nagatomo
Orta saha Melo, Fernandao
10 numara Sneijder

Tugay ve avaneleri Terim kalmalıydı, Domanec TD mi de geldi, mükemmel koştu hakem, her pozisyonda pozisyonun yanındaydı vs öttüler.

Fakat bu konuda haklilar. Sayin Özdamar´in gercekten üst düzey bir fiziksel kapasiteye sahip oldugunu belirtmeliyiz. Adeta sahanin her yerinde... Zumba yaparak fit kalmanin faydalari.

Çok fazla torrent üzerinde konuşmaya gerek yok.
Bugün ;

1- kaleciyi konuşabiliriz
2 -defans hattını konuşabiliriz
3 -hakemi konuşabiliriz

İlk yarı güzel oynadık, kaç haftadır atmadığımız golleri attık. Takımın üzerinden ölü toprağı kalkmıştı bunu hissediyordun. Bu kaleciyi kulübe sokanlar 1
bu hakemler hakkında çözüm bulamayan başkan ve yönetimler 2
Galatasaray düzlüğe çıktığında bu kepazelikler unutulmayacak.
İdman videosundaki istop ve pas işini maçta bayağı gördüm. Maç izlemesini bilen diğer maçlara göre nelerin değiştiğini gorebilmistir. Hocanın çoğu şeyi değiştirebilecek teknik ve taktik becerisi var bence. Yönetim kritik yerlere acilen oyuncuları alıp bu seneyi seneye hazırlık olarak geçiririz umarim

4-5 maç sonra Anti Terimcilerin Terim sarhoşluğundan uyanıp bu adamı istifaya davet edeceğini düşünmekteyim

Ömer üründülü estetikle hoca diye mi çaktılar bize?

Bu takımda ilk 11'e 6 as oyuncu şart
Muslera
Transfer Nelsson Marcao Transfer
Transfer Transfer
Transfer Transfer
Kerem
Mohammed
Sağ Bek Eboue, Mariano
Sol Bek Riera, Nagatomo
Orta saha Melo, Fernandao
10 numara Sneijder
Bu takımda orta sahayı komple tutabilecek bi' 6 ve domine edecek kanatla çok şey değişir. Sonrası yazın bakılır.

zaman istemiş ama galatasaray'da ne vakit ne nakit hiçbir şey yok.

Bu Hocayı getirdiklerine göre transfer yapmalılar. Savunmayı beceremeyen bir isim olduğu konuşuluyor ve kalede Kova var. Transfer olmazsa hocalığının bir önemi yok. Ülkeyi tanımıyor, oyuncuları tanımıyor. 1 6, 1 kaleci kiralık transfer bekliyorum. Para harcanmasının bize bir faydası olmayacak ama transfer de şart. Transfer yapmayacaklarsa net yanlış tercih.

Tugay ve avaneleri Terim kalmalıydı, Domanec TD mi de geldi, mükemmel koştu hakem, her pozisyonda pozisyonun yanındaydı vs öttüler.

tugayin yorumculug berbat. her halukarda objektif olacam diye g.saray saldirilmasina izin veriyor. gecen volkan demirelin laflarini yalayip duruyordu

perşembe günü paşa, pazar günü trabzonla oynayacaz.

mümkün değil buralardan 3 puan çıkaramayız.

Sağlam bi tribüne ihtiyaç var hemde çok sağlam.galiba berkan sarı ,taylanda kırmızı cezalısı oldu.aytaçla ömer bayram görürsek şaşırmam,çünkü hocayı yanlış yönlendiren var ,yoksa ismail bu akşam forma yüzü göremezdi.
Hoca bi kaç antrenmanda kim futbolcu kim değil anlamazsaa istifasını sunmakta bulur kendini 6-7 hafta sonra

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca değiştiren yönetimin, yeni hocanın isteyeceği 2 veya 3 oyuncu alması gerekir

Defansı rahatlatacak ve oyunu tutacak en klasiğinden bir 6 numara mecburi
Bir de top kontrolü ve dağıtımında iyi bir 8’le birlikte takımın çehresi değişir
Belki sadece 6 sayesinde berkanın formu bile değişebilir ama şansa bırakacak lüksümüz yok
Net bir 6, bir de 8 mecburi
Tabi bir de kaleci

Mesela İlk yarı bittiğinde öndeydik ama benim düşündüğüm şey taylan ve berkanın oyuna daha fazla girmesi gerektiğiydi

Açıkçası cicaldau ilk defa oynaması gereken görevde oynadı diye düşünüyorum
Emre de keza öyle ve Morutan da

Yakında belli bir taktik oturmaya başlarsa genel olarak oyuncu performanslarının da yükselmeye başlayacağını düşünüyorum

Umarım küme fobisi girip hepten paniklemeyiz

Geri
Üst Alt