Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

Bugun hic degilse dikine oynadik macta heyecan vardi biz atamadik adamlar atti kazandi maci izlerken uykum gelmedi uzun zaman sonra keyifli bir mac izledik kazansak daha iyi olacakti ama olsun gelisme var en azindan buz kovasi uzerinde oturup agzini burnunu buken her mactan sonra super oynadik ama dis gucler hava top diyen biri yoktu devam et hocam

Bu kadar teknik ve taktik becerisi olan bir Hocanin takimi ilk macinda bu kadar cok pozisyon vermesi normal degil.

Bu kadar teknik ve taktik becerisi olan hocanın kalesinde Ismail, defansın ortasında Alpaslan ve DOS da topu on kez sektirecek yeteneği olmayan Taylanin ve Berkantin varsa herşey normal Renkdaş

Bu kadar teknik ve taktik becerisi olan hocanın kalesinde Ismail, defansın ortasında Alpaslan ve DOS da topu on kez sektirecek yeteneği olmayan Taylanin ve Berkantin varsa herşey normal Renkdaş

Iyi de bunlari degistiremeyiz kisa surede. Buna gore alindigini varsayiyorum o zaman hoca tercihi yanlisti ? Nasil okumamiz gerekiyor bunu ? Sorunda bu zaten. Bu kadro kalitesiz, eksikleri olan ve suan eksik olan (sakat-cezali-Afrika'da olan) bir ekip. Bu gercekler degismiyordu Terim kalsaydida. Eldeki ile en iyi verim alacak hoca mentalitesi oturmali artik Galatasaray'da eger uzun sureli bir proje eyleme koyulmadiysa, gorunen o ki koyulmamis.

Fatih Terim olsaydı Afrika Kupası, transfer diye bahaneler üretirdi kesin. İsmail'i falan da taraftarın önüne atabilirdi. Kalecimiz yok, Muslera sakat, İsmail mecbur oynuyor diyebilirdi. Torrent'in açıklamaları hoşuma gitti. Düşünceleri güzel, olumlu. Pek sanmıyorum ama umarım burada kalıcı ve başarılı olur. Ancak Terim meraklısı taraftarlar varken zor.

Aklı başında biri olduğu belli
Popülist söylemler ve bahanelere değil de işin olacağına ve kendi yapması gerekenlere bakıyor gibi
2-3 tespit yapmış ki bence doğru tespitler
Bu da ne yapılması gerektiğini bildiğini ummama sebep oluyor, umarım yanılmıyorumdur

Oyuncular kendi sandıklarından daha iyi demiş
Aylardır söylediğimiz özgüven sorununa işaret etmiş
Oyuncuların yılların taktiksizliğini kendi hataları olmadığını görmeleri zaman alacaktır
Hücum ederken de defansı düşünmeliyiz diyor, hurra hücuma çıkılıp geri dönülmemesi, kanat oyuncuların defans zaafı yüznden bek ve stoperlere çok yük binmesini söylüyor
Spesifik oyun için spesifik oyuncular gerekir, biz elimizdekiyle ne oynayabileceğimize bakacağız diyor
2 maç üstüste kazandığımızda farklı olacak diyor ki bence bunda da haklı

İnşallah asgari bir çözüm bulur ve seneye gerçek bir yapılanmayla girebiliriz

Aklı başında biri olduğu belli
Popülist söylemler ve bahanelere değil de işin olacağına ve kendi yapması gerekenlere bakıyor gibi
2-3 tespit yapmış ki bence doğru tespitler
Bu da ne yapılması gerektiğini bildiğini ummama sebep oluyor, umarım yanılmıyorumdur

Oyuncular kendi sandıklarından daha iyi demiş
Aylardır söylediğimiz özgüven sorununa işaret etmiş
Oyuncuların yılların taktiksizliğini kendi hataları olmadığını görmeleri zaman alacaktır
Hücum ederken de defansı düşünmeliyiz diyor, hurra hücuma çıkılıp geri dönülmemesi, kanat oyuncuların defans zaafı yüznden bek ve stoperlere çok yük binmesini söylüyor
Spesifik oyun için spesifik oyuncular gerekir, biz elimizdekiyle ne oynayabileceğimize bakacağız diyor
2 maç üstüste kazandığımızda farklı olacak diyor ki bence bunda da haklı

İnşallah asgari bir çözüm bulur ve seneye gerçek bir yapılanmayla girebiliriz
Seneye yazmissin, bu aciklama ile 2 gün vakit kazandi. Seneye Kadar cig cig yemezseler iyi.

Torrent sen ne halta yararsin ha simdi cik soyle bakalim

☆☆☆☆

Yav şu maç 2-1e kadar gayet iyi bir takım varken ne oldu 2.yarı dağılıp 3 gol yedi bu takım.
Aytaç oyuna girdi ve takım dağıldı bu adamı defansa koyuyor birde. Bunu birdaha yaparsa bundanda bişey olmaz. Aytaç defansif iyi bir oyuncu değil bunu fatihterim anladı oynatmadı daha bu anlayacakmı bakalım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocam olsaydi 2-0 yenilirdik simdi 4-2 yenildik

Domenec Torrent: "Ben sadece Pep Guardiola'nın yanındayken asistandım. Ondan öncesinde de teknik direktör olarak görev yaptım, sonrasında da. Sadece 1.5 sene asistan antrenörlük görevi yapmıştım."
Adama bu açıklamaları yapma gereği hissetirmesine yol açan spor medyasından, kişilere bağlı taraftarlardan, midesizlerden utanıyorum.

8 hafta bu takımı izlemiş bu adam öyle mi o zaman boşa izlemiş. 8 hafta ismailde ne gördü ? 54 de aytaçı oyuna alıyor. 80'de morutan giriyor. City'de görev aldı diye hoca sanıyorlar galiba

Geri
Üst Alt