Torrent: "Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Ancak futbolda kalıcı olan kulüplerdir"

İdman videosundaki istop ve pas işini maçta bayağı gördüm. Maç izlemesini bilen diğer maçlara göre nelerin değiştiğini gorebilmistir. Hocanın çoğu şeyi değiştirebilecek teknik ve taktik becerisi var bence. Yönetim kritik yerlere acilen oyuncuları alıp bu seneyi seneye hazırlık olarak geçiririz umarim
Bu kadar teknik ve taktik becerisi olan bir Hocanin takimi ilk macinda bu kadar cok pozisyon vermesi normal degil.

Bu adama üzülüyorum. Çok yanlış bir tercih yaptı. Ben TD olsam bu şartlar altında gelmezdim. Bukadar pisliğin faturası sonunda buna kesilmeye çalışılır. Çok zor olanı başarması lazım. Bana biraz ışık verdi ama çok değil. Umarım defans sıkıntısını çözer yoksa işimiz zor. Birde transfer yapmazlarsa hepten sictik hep beraber.

Fatih Terim bugün kesin atılırdı. Zumbacı’ya güzel küfür ederdi.

3 gün çalıştı lan takımla. Daha oyuncuların adını bile bilmiyordur.
3 gunde artilari gorunuyorsa eksileride gorunuyordur.Brezilyada rakiplerden 4 yeyince kovulmustu.Torent hocamlada attigimizdan fazlasini yiyecekmisiz gibi bi goruntu var.Umarim bu pozisyonlari Boeyin formsuz Nelsonun olmamasindan dolayi vermisizdir.Yoksa isimiz iş

3 gunde artilari gorunuyorsa eksileride gorunuyordur.Brezilyada rakiplerden 4 yeyince kovulmustu.Torent hocamlada attigimizdan fazlasini yiyecekmisiz gibi bi goruntu var.
kalede ismail defansta alpaslan falan olunca bu yedıgın goller normal

nelson olsa kalede normal bi kaleci olsa macı rahat almıstık

2 defa öne geçtiğimiz maçta adam gibi savunma yapamıyoruz bu lakaytlık bitmiyor kardeşim.
2-2 ye gelen yediğimiz golü izledim mesela
Kerem bir savunma yapıyor evlere şenlik
Bu ciddiyetsizlik nasıl aşılır sıkıntı burda.
Lucescu olsaydı sabaha kadar bağırırdı mesela kerem e o yedirdiği gol için.
Bu hoca çok yumuşak bu ligin hocası değil
Gerek hakemleri gerek bizim uyuz disiplinsiz oyunculara etki edemez görüntüsü verdi.
Bize efendi adam sökmez.
İnşallah yanılırım ama zor

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt