Torrent: “Gomis, Emre hamlesi önemliydi ama bence formasyon değişikliği daha önemliydi”

10 maçta 1 maçı sokaktan adam çevir o bile şansa kazanır. aksi doğa kurallarına da fizik kurallarına da aykırı

Yerliler konusunda işi çok zor. 3 yerli bulamaz 11'e yazacak.
Taylan, berkan, kerem.
Emre, berkan, kerem.
Emre, kerem, barış.

Herhangi bir üçlü ömer ve halilden faydalı olur. Taylan evet çok hata yapıyor, ben de çok kızıyorum ama o hataların öncesinde hep birilerinin g.tünü toplama çabasından hata yapıyor. Ancak Ömer ve halil cidden inanılmaz zararlılar.

geldiğinden beri bırakın düzelmeyi her maç daha kötü futbol izletiyor

Rezalet 1 herif ya

Az top oynatsa 0-3 yenecektik.
Takımın top oynayacak güveni yok bence hocadan bağımsız. Onun dışında asla güvenilecek biri değil Torrent bu net. Babel- Ömer- Halil'İ haya oynatması fiyasko. Ben bu gün koyardım ama sezon sonu için bir plan olduğu net.

Torrent: “İlk yarı kesinlikle Göztepe’nindi. Onlar üç kişi savunma yapıyordu, iki oyuncu ortadaydı ve beş kişi hücum ediyorlardı. Kenarlar çok hücumcuydu. Bizim orada hatamız oldu, önlem almamıştık.”

ee sen uzun uzun çalıştık demedin mi ? nasıl önlem almıyorsun ? neye çalıştın yardımcı hoca ?

Futbolcular bu haldeyken bu adama kızamazsınız. Takımı kurana bakınız.
Yok yav ? Ligde hoca değiştirip bir gram yol alamayan tek takım biziz. En temel yapması gereken şey yeni bir hava getirip takımın psikolojisini düzeltmekti , oyunu moyunu geçtim hadi. Takımı kurana bakarken aynı anda Velodrome'dan Roma Olimpiyat'tan çıkan takıma da bakıyorsun bilmem farkında mısın ? Doğru şartlar sağlandığı vakit takım başarılı olabiliyor yani. Kendisi ise bu şartları hazırlamaktan aciz. E niye var o zaman ?

fifa oynamıyoruz dayı ne formasyonundan bahsediyorsun. fatih hocadan bile daha rezalet top oynatıyorsun. bunu yapmak büyük başarı

Taylan, berkan, kerem.
Emre, berkan, kerem.
Emre, kerem, barış.

Herhangi bir üçlü ömer ve halilden faydalı olur. Taylan evet çok hata yapıyor, ben de çok kızıyorum ama o hataların öncesinde hep birilerinin g.tünü toplama çabasından hata yapıyor. Ancak Ömer ve halil cidden inanılmaz zararlılar.
Halil ve Ömer konusunda aynı fikirdeyim ama ben Taylanı bu ikisine dahil ediyorum. Kerem harici bence kesin oynar diyebileceğimiz bir yerli yok.

Haydi bu haftayı da yırttın Torrent bey

Önümüzdeki maça attım biraz akıllanmış çıkarsın diye düşünüyorum

Taylan
Ömer
Halil
Babel
Feghouli

Bunları bir daha 11'e almazsın herhalde

- "Arda Turan kadroda yoktu. Dün Fatih Terim ile bir fotoğraf paylaşmıştı. Neler söylersiniz?"

🗣 Domenec Torrent: "Morutan ve Alpaslan da kadroda yoktu. İstediği insanla istediği fotoğrafı çekebilir. Kiminle isterse de fotoğraf koyabilir."

yedekten oyuna girdirdigi oyuncular, zamanlama, cikan isimler, taktiksel anlamda bu donemecte ani reaksiyonla *ustteki satir ozelinde degisim yapmasi dolayisiyla takdiri kazanan teknik adam kararlari idi... bu anlamda begendim.

sezon geneli ile kiyaslarsak , duz atak pozisyondan goller yemedik bugun, sacma basit hata(geri pas,ofsayti bozma vs) ile de yemedik. iki yenilen penalti golunde futbol bilgisi kisitli oyuncularimizin toptan kendilerini sakinamamalari etkendi kanimca.
taylan topa arkasini donerken el oluyor... omer topu kafayla kornere atmak yerine garip ve de gereksiz denge akrabotik hareketle topu engellemek veya adini ne koyarsaniz koyun, basli basina fundamental, futbol temel oyun bilgisi eksiklik ve yetersizlik ornegi idi...

taraftarlarimiz ozelinde kanimca cogu kimse ulke genelinde bu mactan 3 puan alacagimizi beklemiyordu-uzun suredir aldigimiz sonuclardan dolayi....

kurgu olarakta sahada yedekler oyuna girdikten sonr degisime gidilmesi ile pozitif anlamda reaksiyon gosterip maci aldik oyle veya boyle bu minvalde baktigim vakit ,puan aldi teknik olarak dome hoca tarafimdan...

rize macinda takima gereken destegin guzel ve de bize yakisan sekilde olmasi gerekir....
takimimiza sahip cikalim arkadaslar. baska Galatasaray yok.

Halili ilk kez 11 de denedi bi daha denemz sanirim..Ama omer askindan vazgec hollanda cetesine yenilme...Omer Taylan sadece yedek olur..Berkan pulgar cica kerem emre bu orta saha disinda olmaz...Kulanailabilecek yerli kerem berkan emre caresizsen halil oleceksen omer baska turlu oluru yok..
Ve artik mudahale et oyuna bi zahmet izleme...O ele carpan prnalti olmasaydi bavullarinin ustune biletini atmislardi..5 dakikayla kaldin bunu untma korkaklar hegun ölür ikinci sansin korkmadan cesur ol babelin güdümünden cik

Yorumlara bak sanki tv'de spierin yanında maç yorumluyor. 9 gün boyunca hiç mi izlemedin de adamları önlem almamıştık diyon?

Hangi akla hizmet Ömer Babel Halil Taylan gibilere forma veriyon?

2-1 gerideyken nasıl oluyo da forvet çıkarıyon?

Biri şu Torrente Ömer Bayram'ın sol bek oynayamayacağını söylesin nolur kör görmüyor bu dombili Ömer'i illa oynayatacaksan sol açık oynat Kerem'i diğer kanata at Ömer Bayram kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar iyi son penaltıda ortayı yapan Ömer bayramdi bu arada

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt