Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.340
- 58.873
- 4.758
10 maçta 1 maçı sokaktan adam çevir o bile şansa kazanır. aksi doğa kurallarına da fizik kurallarına da aykırı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan, berkan, kerem.Yerliler konusunda işi çok zor. 3 yerli bulamaz 11'e yazacak.
Takımın top oynayacak güveni yok bence hocadan bağımsız. Onun dışında asla güvenilecek biri değil Torrent bu net. Babel- Ömer- Halil'İ haya oynatması fiyasko. Ben bu gün koyardım ama sezon sonu için bir plan olduğu net.Rezalet 1 herif ya
Az top oynatsa 0-3 yenecektik.
Torrent: “İlk yarı kesinlikle Göztepe’nindi. Onlar üç kişi savunma yapıyordu, iki oyuncu ortadaydı ve beş kişi hücum ediyorlardı. Kenarlar çok hücumcuydu. Bizim orada hatamız oldu, önlem almamıştık.”
Yok yav ? Ligde hoca değiştirip bir gram yol alamayan tek takım biziz. En temel yapması gereken şey yeni bir hava getirip takımın psikolojisini düzeltmekti , oyunu moyunu geçtim hadi. Takımı kurana bakarken aynı anda Velodrome'dan Roma Olimpiyat'tan çıkan takıma da bakıyorsun bilmem farkında mısın ? Doğru şartlar sağlandığı vakit takım başarılı olabiliyor yani. Kendisi ise bu şartları hazırlamaktan aciz. E niye var o zaman ?Futbolcular bu haldeyken bu adama kızamazsınız. Takımı kurana bakınız.
Halil ve Ömer konusunda aynı fikirdeyim ama ben Taylanı bu ikisine dahil ediyorum. Kerem harici bence kesin oynar diyebileceğimiz bir yerli yok.Taylan, berkan, kerem.
Emre, berkan, kerem.
Emre, kerem, barış.
Herhangi bir üçlü ömer ve halilden faydalı olur. Taylan evet çok hata yapıyor, ben de çok kızıyorum ama o hataların öncesinde hep birilerinin g.tünü toplama çabasından hata yapıyor. Ancak Ömer ve halil cidden inanılmaz zararlılar.
Tipe bak.Allahin sevimsizisonuna kadar arkandayiz