Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1642707115689.png

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Domenec Torrent: "Uzatmalarda 2 gol attılar. 1-2 olduktan sonra, gol atma şansımız vardı. İkinci yarıda daha iyi oynadığımıza inanıyorum. Savunmada ve ofansif olarak, birebirde kayıplarımız oluyor. Dönen topları kazanamıyoruz ve takım son 20 dakikada gerçekten sıkıntı yaşıyor."

Domenec Torrent: "Yaklaşık 7-8 oyuncu eksiğimiz var. Bizim burada olma sebebimiz de takımın iyi sonuçlar çıkarmamasıydı. 7 günde daha iyi oynayabildiğimizi söyleyebiliriz. Kendimizi geliştirdik. Kendimizi daha çok geliştirmemiz gereken konu, ruh halimizle ilgili."

Domenec Torrent: "Galatasaray gibi bir takım, yakışan sonuçlar almadığı zaman oyuncular da moral olarak etkileniyorlar. Taraftarları daha mutlu edebilmek için çok daha iyi oynamamız ve daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor."

Domenec Torrent: "Önemli olan şey, oyuncuların mental olarak kendilerine engel koymuş olması. Kaliteli oyuncularımız var fakat bu tarz durumlarda aşırı deneyimli olmayan oyuncular. Burada, baskıya dayanabilmek çok önemli."

Domenec Torrent: "İtalya'nın, İspanya'nın bütün büyük takımlarında olmuş şeyler bunlar. Bu, takım için en iyi durum değil tabii ki şu anda. Ben, Galatasaray'ın şu anda antrenörüysem, durum kötüye gitmekteydi. O yüzden buradayım. Demek istediğim, problem vardı."''

Domenec Torrent: "Bizim de şanssızlığımız, 7 gün içinde 3 maç oynayacak olmamız. En önemli diyebileceğimiz oyuncular da şu anda kadro dışındalar. Bazıları sakat, bazıları AFCON'da, diğerleri de kart cezalısı."

Domenec Torrent: "Hangi pozisyonları güçlendirebileceğimi net şekilde biliyorum. Antrenör, kulübün bir çalışanıdır ve bu konularda kulübün diğer çalışanlarıyla görüşme yapması gerekir. Bu konuda en ilgili olan kişiler, başkan ve yönetim. Onlar, bu durumu değiştirmek istiyor."

Domenec Torrent: "Futbol, kim daha çok gol atar meselesi. Ancak 1-3 kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Aslında oyunun kontrolünü elimizde daha tutabilirdik. Biraz daha gol odaklı oldu bu durum..."

Domenec Torrent: "Geçen maçta da olduğu gibi, son 15 dakikada, takımın maçı bitirmeyle ilgili ciddi problemleri var. İki tane golü, son dakikalarda yememeliydik."

Domenec Torrent: "Ben burada yeni gelmiş, farklı bir hocayım ama bu çok da bir şey ifade etmiyor. Hayatta, hep birlikte olmak gerekir. Hepimizin tutkuyla sarılması gerekir."

Domenec Torrent: "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Domenec Torrent: "Biz Galatasaray isek, bütün oyuncularımızın arkasında olmalıyız. İsmail de oyuncularımızdan biri."

Domenec Torrent: "Şu anda teknolojinin verdiği kolaylıklar sayesinde, 3-4 maçı izleyebiliyorsunuz. Muslera'nın sakatlığından sonraki maçlara da odaklandım. Kaleci antrenörlerimizin söylediklerine de kulak asan bir insanım. Onların söylediklerinden yola çıkarak kararlar alıyorum."

Domenec Torrent: "Golleri, kaleci hatasından dolayı yediğimizdi düşünmüyorum."

Domenec Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak. 3 puan alır almaz, bir sonraki maçı düşünüyor olacağız. Kalkıp da 'Şu kadar puan alırsak şuraya geliriz' gibi hesaplara girmek bizim için şu anda fazla olur."

Domenec Torrent: "Oyuncular, olduklarından daha iyiler. Durumu değiştirmek için elimizden gelen her şeyi vermeliyiz. Gol kaçırılabilir, pas isabetli olmayabilir ama asla affedilemez olan şey, kendi eforlarını sergilemiyor olmaları. Önemli olan şey, Galatasaray."

Domenec Torrent: "Herkesten çok büyük bir efor bekliyorum. Kimse unutmasın, taraftarlarımız bizim yanımızda olduğunda daha güçlüyüz. Taraftar yanımızda olmadığında, takım daha güçsüz."

Ya hadi bi koca Galatasaray kendi evinde 6 tane defansla başladı 2si ön libero oynadı biri sol bek biri stoper olan adamlar fantezi yapmaya mı geldin derler adama

Kendimizi geliştirdik ?

2 maç 7 gol doğru hoca bozuntusu

Kendimizi geliştirdik dediği takim 2 maçta 7 gol yedi gelistirmese ne olurdu acaba.

Sorunları gördüğü çok belli. Bi kaç transferle çok rahat yukarılara çıkarız

ts maçından sonraki 2 haftayı çok iyi değerlendir, yoksa bu taraftarla senin de iş yaş hoca.

hadi bayım... takımı toparlayınız

İsmail'i hala oynatan adam ağzıyla kuş tutsa söverim.

İyi meyseki farkina varmis takimda orta saha olmadiginin oburu 3 yil farketmedi..Donen toplari alacak defansid orta saha calim atavilecek ifansif orta saha yok demis guzel insallah alinir.
bir de gercekten takim 20 li yaşlarda olmasina ragmen 60 dakikada bitiyo zaten kosu tablosunda sonlard puan tablosunda sonlarda korele

Domenec Torrent: "Yaklaşık 7-8 oyuncu eksiğimiz var. Bizim burada olma sebebimiz de takımın iyi sonuçlar çıkarmamasıydı. 7 günde daha iyi oynayabildiğimizi söyleyebiliriz. Kendimizi geliştirdik. Kendimizi daha çok geliştirmemiz gereken konu, ruh halimizle ilgili."

terımcılere laf sokmus gıbı

Transfer yapılmadığı sürece kim gelirse gelsin bu sonuçlar normal, takım leş gibi bir takım.

Geri
Üst Alt