- 16 Haziran 2010
- 190.868
- 133.579
- 6.478
Domenec Torrent: "Karar verdik, ekibimle birlikte 3 sene daha Galatasaray'da kalmak istiyoruz."
3 sene daha kaliyormus
3 sene daha kaliyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domenec Torrent: "Domenec Torrent, Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyor. Bazıları Galatasaray'ı çok sevdiğini iddia eder ama gerçekten sevmez."
Domenec Torrent: "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. İstanbul'a bayılıyorum. Gidesim yok zaten."
Domenec Torrent: "Karar verdik, ekibimle birlikte 3 sene daha Galatasaray'da kalmak istiyoruz."
3 sene daha kaliyormus
Ya bi git. Sözlesme zaten 1 sene kalmis, bide ustune 2 sene eklemis zorrentDomenec Torrent: "Karar verdik, ekibimle birlikte 3 sene daha Galatasaray'da kalmak istiyoruz."
3 sene daha kaliyormus
iş öyle bi raddeye geldiki bu adam başarılı olsa bile engellenir.başarılı olacağı kesin demiyorum ,ben hala inanıyorum bu adama ,ama bu adam başarılı olacağı varsa bile yiyecekler bu adamı.ya transferleri yapmazlar ya bu üç sene yaşanılan kıyımlarla yarıştan erken koparttırırlar ,ama mutlaka bu adamı değersizleştirme kinini tüm medya kusacaktır ,yönetimde dahil.öyle bi duruma getirteceklerki adam acaba gerçekten ben mi yeterli değilim diye düşünüp gidecektir.Domenec Torrent: "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. İstanbul'a bayılıyorum. Gidesim yok zaten."