Torrent: "Karar verdik, ekibimle birlikte 3 sene daha Galatasaray'da kalmak istiyoruz"

Domenec Torrent: "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. İstanbul'a bayılıyorum. Gidesim yok zaten."

Domenec Torrent: "Galatasaray'da çalışamasam bile, Galatasaray taraftarı olacağım."

TORRENT sevici renktaşlar takip etsin Galatasaray'ı bundan sonra. Küme düşürmeden gitmiyormuş. Ulan keşke maç önü yapsaydın şu açıklamayı. Ev maçları bitince yaptığı açıklamaya bak. Buna saygı maygı yok bundan sonra.

Domenec Torrent: "Ben sadece 20 kişilik bir kadro istiyorum. 3-4 oyuncu altyapıdan olsun istiyorum."

yeni gelecek olan baskana listesini aciklayak galiba ;D

Domenec Torrent: "Domenec Torrent, Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyor. Bazıları Galatasaray'ı çok sevdiğini iddia eder ama gerçekten sevmez."

Kaç aydır burdasın hocam sen bunu diyecek kadar ?

Domenec Torrent: "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. İstanbul'a bayılıyorum. Gidesim yok zaten."

Bunu tam bu şekilde söylememiştir bence "gidesim yok zaten" gibisinden çeviri durumu gibi geliyor bana ama yeni kim gelecekse pamuk eller cebe demiş. Yapılan kontrata görede kaçarı yok o işin maalesef.

Allah Allah oturup karar vermişler bir de. Yok ya.

Adam resmen dalga geçiyor.

Böyle çirkef TD görmedim daha önce.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Domenec Torrent: "Yunus Akgün'e bayılıyorum. İzlediğim kadarıyla, çok güzel maçlar çıkarıyor. Önümüzdeki sene 4 Türk kuralı var, Yunus Akgün, Emre Akbaba... Kadroda olurlarsa, ilk 11'de oynayacak seviyede olurlar."

Domenec Torrent: "Galatasaray'da kalabildiğim kadar kalacağım."

Baya dalga geçiyor, tehdit ediyor karaktersiz herif. Parası neyse önüne atıp, kovar gibi atacaksın bunu kulüpten.

iş öyle bi raddeye geldiki bu adam başarılı olsa bile engellenir.başarılı olacağı kesin demiyorum ,ben hala inanıyorum bu adama ,ama bu adam başarılı olacağı varsa bile yiyecekler bu adamı.ya transferleri yapmazlar ya bu üç sene yaşanılan kıyımlarla yarıştan erken koparttırırlar ,ama mutlaka bu adamı değersizleştirme kinini tüm medya kusacaktır ,yönetimde dahil.öyle bi duruma getirteceklerki adam acaba gerçekten ben mi yeterli değilim diye düşünüp gidecektir.

er geç bu adam ispanya ve italyada bi takım çalıştırır diye tahmin ediyorum,ve istediği koşullar sağlanırsa çok başarılı olacaktır.bundan zerre kadar şüphem yok.

Geri
Üst Alt