Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Adam haklı kulüp sirke dönmüş halde fakat kendisinin yetersiz bi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domenec Torrent: "Ben sadece 20 kişilik bir kadro istiyorum. 3-4 oyuncu altyapıdan olsun istiyorum."
yeni gelecek olan baskana listesini aciklayak galiba![]()
Ortalığı karıştırmayalım olan bana oluyor sonra.Peki göreve gelirsen tazminat şartın nasıl olur ?
Gerekeni taktım kendisine demi @Serhan G. Veren
takmasanda taktı derler artıkGerekeni taktım kendisine demi @Serhan G. Veren
tehlıkelı bı ilde ikamet etmeli ve atarlı olmalıydıAura eksikliği var biraz da Dome'da. İşçi tipli herifleri ezmek bu kültürsüz toplumun DNA'sında vardır. Pistiolis gibi bir aurası olsaydı daha az vurulurdu eminim.
Gerekeni taktım kendisine demi @Serhan G. Veren
Yunus-emin-emir-eren-hamza bence yeterli ilk aşamada3-4 alt yapı oyuncusunu bir tarafına mi sokacaksin çapsız herif utanmıyor bir de konuşuyor hala..Çürüttü çocukları feghouli Babel sevdasindan
Keşke Serhan P. Yiyen olsaydınBeklenti başkaydı takılan bambaşka. Hayat her zaman sürprizlerle dolu kimi sevindiriyor, kimi yok artık hıaam diye tepki verdirtiriyor.
Yunus-emin-emir-eren-hamza bence yeterli ilk aşamada
Onu hiç izlemedim mevki neBen en çok barani beğendim çok olgun oynuyor.
hamzadan ne hikmettir beklentim hiç oluşmuyor.izlememişim yalan yok ,belkide zihnimde ali akmanı avrupaya kalitesiz hamzayı gs ye kitlediler düşüncesi hakim.Yunus-emin-emir-eren-hamza bence yeterli ilk aşamada
Onu hiç izlemedim mevki ne
Keşke Serhan P. Yiyen olsaydın
hamzadan ne hikmettir beklentim hiç oluşmuyor.izlememişim yalan yok ,belkide zihnimde ali akmanı avrupaya kalitesiz hamzayı gs ye kitlediler düşüncesi hakim.