Torrent: "Karar verdik, ekibimle birlikte 3 sene daha Galatasaray'da kalmak istiyoruz"

Adam haklı kulüp sirke dönmüş halde fakat kendisinin yetersiz bi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez

Domenec Torrent: "Ben sadece 20 kişilik bir kadro istiyorum. 3-4 oyuncu altyapıdan olsun istiyorum."

yeni gelecek olan baskana listesini aciklayak galiba ;D

3-4 alt yapı oyuncusunu bir tarafına mi sokacaksin çapsız herif utanmıyor bir de konuşuyor hala..Çürüttü çocukları feghouli Babel sevdasindan

"Daha gelmeden, geldiğim günlerde, bazı gazetecilerin beni neden eleştirmeye başladıkları tahmin edebiliyorum. Daha bizim kim olduğumu bilmeden eleştirdiler. Kulübün ismine ve tarihine saygı duymak lazım ama her gelen insanı böyle yakmak doğru değil."

"Dürüst olan benimle, cesur olan burada neler olduğunu biliyor. Neden böyle oluyor, neden gelen teknik adam yakılıyor, bunu herkes biliyor. İnsanlar 'Kulüp bana ait diyerek' hata yapıyor. Kulüpler taraftarındır. Burada neler olduğunu çok net biliyoruz."

"Fatih Terim'e az değil, çok saygı duyuyorum. Burada birçok başarı elde etti. Kim gelirse gelsin, takımın başındaki isme yardımcı olmanız lazım. Tarihte başarılara imza atmış insanlar her zaman müteşekkir olmak lazım. Her geleni yakmaya gerek yok."

Yalan mı beyler adamla dalga geçeceğinize bunları söyleseniz

Tazminat istiyor

Ayrica kendini ispatlamak icin gitmek istemez dogal olarak

Geri
Üst Alt