- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
bakiyorum da ftciler yine cok gergin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel yorumun için teşekkürler, bende kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Ama kapatamayan insanlar can sıkıyor sorun orada. Ben kapattım Torrent'e şans verilmiş artık hocamız budur ve 1 yıl en az dayanılması gerekiyor. Umarım da öyle olur.Bunlarin hepsinin silinmesi lzm. Terim defterinin kapandigini herkesin kabul etmesi gerek. En azindan belmas gidene kdr kesin olarak kapanmis gibi gorunuyor. Yeni gelen eskiye doner mi bilemeyiz.
Karşı tarafta da durum farklı dğl, hic sucu olmayan adama sadece terimin yerine geldigi icin sosyal medyada terimin askerleri diye giydirenleri unutmayalim.
Terim ozelinde yazdigim son yorumdur bu, kapatıp yeni geleni kabullenmek ve sans vermek gerek. 3 yil terime sabredildi, gorevden alinmasaydi 3 yillik planlama bu diyordu. 3 yil daha istiyordu sanirim. birakalimda 1 sezon baska birine sabredilsin. Torrent olmayabilir bu, yeni sezonda baska biri gelebilir ama birakalim adam isini yapsin.
Mac sonlari futbol konusuluyor, herif mac sonu tjkyi elemis, kendi özelestirisini yapiyordu. Neyi yapmak istedigini neyi yapamadigini aptala anlatir gibi anlatiyor. Keyifte aliyor bu konusmalardan. Oturup sabaha kdr anlatabilir. Birakalim da işini yapsin. Sezon sonu duruma gore kalir veya gider. Ligde hedefsiz kalmis takimi oynatmaya calisiyor. Bu gece buyuk bi surpriz olmazsa uefadan da elenip komple hedefsiz kalacaz.
@Keramettin TANRIVERDİ Yorumları okumanı istiyorum başkan bu tarz arkadaşlar ile nasıl neyi tartışacağız ? Sorun bendeyse gerçekten söyle çok mu takıntılı hale geldim bilmiyorum . Bi oku yorumları hep bir etiket. Güzel yorum yapan insanlara güzelce tartışıyoruz şu forumda yokta sayamıyorsun engelliyorum komple engellemiyor forum illa mesajını gösteriyor. Şöyle güzel bir engelleme sistemi gelse engellediğin insanın hiç birşeyini göremesen ne güzel olmaz mı ?
Haklısın, görmemezlikten gelmeyi öğreneceğim.Benden pas.
Kendi küçük dünyalarında, kendilerini tatmin etmeye devam etsinler umrumda değil artık.
Yazdığı 100 satırın 50si yalan 30u belirsiz olan adamlara 30 yaşından sonra doğruları söylemesini öğretemeyiz.
Iyi gün taraftarı misinTekrar kotu giderse cikararim boyle devam ederse alkislarim
Hadi barışalım gırbo
küsmedim kiHadi barışalım gırbo
Ya şu paradoxtan ciksaniz artık. Cidden Terim için herkese laf söyleyenler kadar bu sekil düşünenlerde tehlikeli bence. Şahsına özel soylemek istemiyorum renktas amacını bilmediğim için belkide birilerine kızıp yazdın ama bak dediğini curutecek bir argüman sunayım. Bende Terimi çok severim çok eleştirildim ama çok severim. Ancak Galatasaray başarılı olacaksa ister Terim yapsın ister Torrent zerre umrumda değil. Aslolan Galatasaray. Artık bence böyle şeyler yazarak Terimci diye adlandırılan aslında Terimi seven ama aynı zamanda koyu taraftarda olan "GALATASARAYLİLARİ" kışkırtmak gereksiz. Şu taraftarın saçma sapan kutuplaşmasi en yanlış şey sonuçta. Herkes birbirine laf atmaktan vazgeçmeli. Herkesin amacı belli. Teriminde amacı belliydi taraftarında destekleyeninde elestireninde. Haritanın her yolu Galatasaray a çıkıyorsa, yolu birbirine zorlastirmanin manası yok. İki Galatasarayli bu şekilde birbirine laf sokacaksa rakibe gerek kalmıyor zaten. Tadı da kalmıyo bu işinTerimciler onu yapamaz. Dunyanin en muhafazakar 3-5 olusumundan biridir bunlar. Terimsiz gs'nin basarili olmasina katlanamazlar.