Torrent‘ten Yalanlama!

ispanyolca bilenler göreve

IMG_3570.webp

Akıllı adam yada Mert Çetin’e hesabın şifresini ayak tozuyla vermiş olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaya daha ülkemizde attığı 3. adımında iftira atıldı
Gerçi soruyu soranın düzeltme yapması olumlu ama şu an sosyal medyada yüzlerce kişi vay efendim işte bak arkasından iş çevrilmiş moduna geçti
Halbuki ne farkedecekse
Arkasından iş falan çevrilmemiş o belli de
Farzedelim çevrildi, tarihin en kötü performnsı olmasa, şu an 4-5. sıralarda olsaydık, hatta ve hatta tamam yine bu sırada olsaydık ama ümit vaadeden bir futbol olsaydı, sizce yine de gönderilir miydi

O yüzden artık bir zahmet geçelim bunları

Bakılması gereken yer puan tablosu veya ğmit vaadeden bir oyun olup olmadığıdır
Bunlar dışındaki herşey hamasettir

Ulan uzun suredir, kisa,suredir. Bu adamin ne verecegini teknik , taktik tartisaxagimiza milletin takildigi konuya bak. 12. Siradayiz. Uzunsa uzun , kisaysa kisa,sure kime ne. FT 5,6 mac once gitmeliydi.

Seni aşağılık medya ve 2-3 twitter trolüne yedirmeyeceğiz hocam, hoşgeldin:zerkan:

Başarısız olursa eyvallah da daha adam topraklara yeni geldi. Sahaya inmedi. Bu art niyettir. İyi, isimli transfer yapınca "asar, keser, içinden geçer" söylemleri kadar içi boş. Bizim millet sever böyle bol keseden şeyleri.

mert çetini karşılamaya göndermek nedir yav.

Farzedelim ki böyle bir beyanatı oldu. Yalan mı ?
Korkma Burak, titre !

O zaman o “ çok fazla maç izledim” kısmı da yalandır muhtemelen çok fazla hazırlık yapamadım demiştir. İt medya it soyu medya
Çok fazla maç izledim kısmı hiç olmayadabilir. Çünkü soruya o kadar uzun yanıtta vermiyor. Bu arada 1hafta içinde bu sezonki maçları izleyebilir o yüzden çok fazla maç izlemeyi 1 haftada da yapabilir ama uzun süre 1 ay falandır.

O zaman o “ çok fazla maç izledim” kısmı da yalandır muhtemelen çok fazla hazırlık yapamadım demiştir. İt medya it soyu medya
valla diler başlıkta da yazdım , evet no eklendiyse baska anlam ,değişiyor haliyle , ama hace kelimesindeki vurgu bir yabancıda bile belli oranda değişir , çünkü ispanyollar sozlu anlatımda vurgu ile belirtmek zorundadır , soru veya cevap durumlarını , bunlarda ek yok , ama tek mantıklı yani ana dili olduğu icin kesinlik cevaba da si ,hace tiempo diye başlaması gerekirdi.(evet uzun zamandır demesi icin)
yani kısaca no hace tiempoda hace vurgulanır (ki burda onu vurgulu söylüyor)-uzun zaman olmadi
siiii, hace tiempo demesi gerekirdi -evet uzun zamandır cevabi icin de ( si vurgulanır)

no hace tiempo , preparamos diyor ---yani uzun zaman olmadı,hazirlaniyoruz(acele etmeliyiz) diyor muhtemelen
maçları izledim diyor birde

Tabi kesin hocayı arayıp hocam böyle dediğini yazdılar bu konu hassas diye haber vermişler belli ki ama anında hemen twitterdan açıklama yapıp konunun bitirilmesini beğendim
Hocaysa hoca, ya da yönetim bu şekilde yazın diye tavsiye ettiyse yönetim
Ama yönetim tavsiye ettiyse de ego falan yapmayıp hemen yazması olumlu bir davranış bence

Çok fazla maç izledim kısmı hiç olmayadabilir. Çünkü soruya o kadar uzun yanıtta vermiyor. Bu arada 1hafta içinde bu sezonki maçları izleyebilir o yüzden çok fazla maç izlemeyi 1 haftada da yapabilir ama uzun süre 1 ay falandır.
Mac izlediğini belirtiyor du

Geri
Üst Alt