Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.835
- 9.232
- 2.538
Yanındayız hocam #nohacemuchoTorrent
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni aşağılık medya ve 2-3 twitter trolüne yedirmeyeceğiz hocam, hoşgeldin![]()
Uzun süredir görüşüyoruz dedi diye yalan haberi yapanlar
Çok fazla maç izledim kısmı hiç olmayadabilir. Çünkü soruya o kadar uzun yanıtta vermiyor. Bu arada 1hafta içinde bu sezonki maçları izleyebilir o yüzden çok fazla maç izlemeyi 1 haftada da yapabilir ama uzun süre 1 ay falandır.O zaman o “ çok fazla maç izledim” kısmı da yalandır muhtemelen çok fazla hazırlık yapamadım demiştir. İt medya it soyu medya
valla diler başlıkta da yazdım , evet no eklendiyse baska anlam ,değişiyor haliyle , ama hace kelimesindeki vurgu bir yabancıda bile belli oranda değişir , çünkü ispanyollar sozlu anlatımda vurgu ile belirtmek zorundadır , soru veya cevap durumlarını , bunlarda ek yok , ama tek mantıklı yani ana dili olduğu icin kesinlik cevaba da si ,hace tiempo diye başlaması gerekirdi.(evet uzun zamandır demesi icin)O zaman o “ çok fazla maç izledim” kısmı da yalandır muhtemelen çok fazla hazırlık yapamadım demiştir. İt medya it soyu medya
mert yoktumert çetini karşılamaya göndermek nedir yav.
Mac izlediğini belirtiyor duÇok fazla maç izledim kısmı hiç olmayadabilir. Çünkü soruya o kadar uzun yanıtta vermiyor. Bu arada 1hafta içinde bu sezonki maçları izleyebilir o yüzden çok fazla maç izlemeyi 1 haftada da yapabilir ama uzun süre 1 ay falandır.
bizim basın çok adi.mert yoktu
bir gazeteci kendisi sorup tercüme etmiş. belli ki kafasına göre çevirmiş
sizi titretecem ben terimciler az kaldıFarzedelim ki böyle bir beyanatı oldu. Yalan mı ?
Korkma Burak, titre !