Trabzonspor, 2010-11 Şampiyonluğu İçin AİHM'ye Başvurdu

Şikecilerin faullerlerini görmezlikten gelen şerefsiz algıcılar bu konuya da değinmez.

Trabzon resmen haklı çıksa, fenere ne gülerim var ya

Uefa CAS cezayı verdi zaten bir sonraki başvuruları kabul olmadı karışmadıkları için birde yalı veledinden iyi rüşvet aldılar, aihm işleyişi farklı ts yı haklı görme ihtimalleri yüksek ama hukuk adalet olmadığı için burada bir işe yaramaz, haklı olmaları manevi olarak tescillenir sadece malum camia gene utanmaz tabi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uefa CAS cezayı verdi zaten bir sonraki başvuruları kabul olmadı karışmadıkları için birde yalı veledinden iyi rüşvet aldılar, aihm işleyişi farklı ts yı haklı görme ihtimalleri yüksek ama hukuk adalet olmadığı için burada bir işe yaramaz, haklı olmaları manevi olarak tescillenir sadece malum camia gene utanmaz tabi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın UEFA karışamaz, ama şöyle birşey deme hakları var. Bütün turnuvalardan men ediyoruz Türk takımlarını eğer bu sorun çözülmezse. O zaman şike şike fenerasyon kabul etmek zorunda kalır.

Geçmişte engellediğim bazı üyelerin haberle dalga geçtiklerini görüyorum.

Bu önemli bir mevzu. AİHM yoluyla şampiyonluğu alamazlar ama haklı olduklarını tescillendirebilirler.

Esasen UEFA da tescil etti zaten. Ama ülke içi federasyonlara karışamadığı için Türkiye’de yaptırımı olmadı. Muhtemelen Koç sponsorlukları ve dönemin Başbakanı’nın Platini’ye taahhütleri etkili oldu tabii.

federesyon da şike girişimi var ama sahaya yansımamıştır dedi. spor hukukunda şikeye teşebbüs suçtur.

Eh ne demişler çalma kapımı çalarlar kapını dün salyalarını akıtarak adalet diyenlere. Tokat gibi maziyi hatırlatırlar böyle tescilli şikeciler. Fetö ifşa olmadan önce "onlar asla fenerbahçeye karşı değil fenerbahçede 2 milyon cemaat mensubu var " dediler 15 temmuzdan sonra nasıl fetö ifşa olduysa çark edip "fetö bize kumpas kurdu" dediler. Bir de utanmadan bu ahlaksızlıkla ahlak dersi vermeye çalışıyorlar reziller. Azalarak bitmelerini diliyorum.

İşte şimdi neselendim. Bu trabzonu en az kuşlar kadar sevmem ama bu işin üstüne giderlerse gönlümü kazanırlar.

Öyle boktan bir ülke ki, ortada suç var ama suçlu yok. Herkes mağdur.

Bence çok beklerler.
2 sene daha geçer sonra bu yönetim gider başkası gelir 2 sene daha öyle öyle unutulur gider.

Gscimbom mobil

Mücadelelerinde desteğimi belirtmek isterim ama o kupa sizinde olsa kuşlarında olsa sapı bi tarafınıza girsin iyi akşamlar renktaşlar!

Geri
Üst Alt