Trabzonspor, 2010-11 Şampiyonluğu İçin AİHM'ye Başvurdu

O sezon bzim üstümüzdeki bütün takımlar irili ufaklı şikeye karıştı

şampiyonluk kupası bizim hakkımızdır ve bize verilmelidir

aynı şekilde oynanamayan süper kupada müzemize doğru yola çıkmalıdır

Adamlar haklı

Uefa şikeci diye men etmedi mi şikeci şerefsizleri

Şike yaptılar diye TS, ŞL oynamadı mı

O zaman şampiyon da onlardır.

Zaten FB şike yapmasa şu an 5 şampiyonluğu falan olurdu.

Katiliyorum.

Yok Mahkeme berat etmis cok söyle yok böyle.
Türkiye etti belki ama Avrupa af etmedi verdi SIKE yaptigin icin cezayi!

Siz anca kendi taraftarinisi aldatirsiniz!

Sikeciler, bu senede TFF‘le sike!

Ta o zamanlar dedik abi bunları üstünden zaman geçince bu srfsz sikeciler bizim hakkımız yendi diyecek diye..

Elin Uefasi senin Ligi'nde olan bir olay için kendi organizasyonuna almıyor şikenin olduğu ligde ise hiçbir ceza verilmiyor..İşte bu arsız köpekler neden bu kadar simarik daha net anlıyorsunuz değil mi sebebini..
Şu konu ne zaman geçse sinirlerime hakim olamiyorum hele bir fenerli konuşsa kapatmaya çalışıyorum uzatmadan çünkü ya ana avrat kufredecem ya kafa göz dalacagim

Ali Koç uğraşsın dursun bakalım.

Maçlar seyircili oynansa Trabzon-Fener maçının yaklaştığı bir anda bu iyi olmadı derdim. Çünkü ortam gerilirdi, Trabzon taraftarları yine durduk yere iyice gerilirdi takımı da gererdi ve Trabzon-Fener maçları ne zaman gergin geçse fener hep istediğini aldı. Ama taraftar olmayacağı için sorun yok istediklerini yapabilirler.

Adamlar haklı

Uefa şikeci diye men etmedi mi şikeci şerefsizleri

Şike yaptılar diye TS, ŞL oynamadı mı

O zaman şampiyon da onlardır.

Zaten FB şike yapmasa şu an 5 şampiyonluğu falan olurdu.
Kanka haklisin ancak ceza şikeden yemediler diye biliyorum şüphe varsa ortada uefa almaz organizasyonlara. Gerçek hüküm veremez uefa yerel lige karışmıyor malesef herşeye burnunu sokan uefa fifa yerel liglere karışmıyorum diyor böyle rezil bi kuruluş bunlar. Sike yaptılar mı yaptılar o bi gerçek. TR de siyaset sayesinde ceza almadilar ama TS de sus payı verilerek susturuldu hiç ağlamasınlar onlarda kısacası yalakalik yapıp duruyordu koça

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanka haklisin ancak ceza şikeden yemediler diye biliyorum şüphe varsa ortada uefa almaz organizasyonlara. Gerçek hüküm veremez uefa yerel lige karışmıyor malesef herşeye burnunu sokan uefa fifa yerel liglere karışmıyorum diyor böyle rezil bi kuruluş bunlar. Sike yaptılar mı yaptılar o bi gerçek. TR de siyaset sayesinde ceza almadilar ama TS de sus payı verilerek susturuldu hiç ağlamasınlar onlarda kısacası yalakalik yapıp duruyordu koça

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cezayı şikeden yediler renktaş

Uyyy cipramuzu verin daaa

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt