Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.208
- 6.795
- 853
Şerefsiz Trabzonsporun şerefsiz fenerbahceye karşı açmış olduğu davayi destekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar haklı
Uefa şikeci diye men etmedi mi şikeci şerefsizleri
Şike yaptılar diye TS, ŞL oynamadı mı
O zaman şampiyon da onlardır.
Zaten FB şike yapmasa şu an 5 şampiyonluğu falan olurdu.
Kanka haklisin ancak ceza şikeden yemediler diye biliyorum şüphe varsa ortada uefa almaz organizasyonlara. Gerçek hüküm veremez uefa yerel lige karışmıyor malesef herşeye burnunu sokan uefa fifa yerel liglere karışmıyorum diyor böyle rezil bi kuruluş bunlar. Sike yaptılar mı yaptılar o bi gerçek. TR de siyaset sayesinde ceza almadilar ama TS de sus payı verilerek susturuldu hiç ağlamasınlar onlarda kısacası yalakalik yapıp duruyordu koçaAdamlar haklı
Uefa şikeci diye men etmedi mi şikeci şerefsizleri
Şike yaptılar diye TS, ŞL oynamadı mı
O zaman şampiyon da onlardır.
Zaten FB şike yapmasa şu an 5 şampiyonluğu falan olurdu.
Cezayı şikeden yediler renktaşKanka haklisin ancak ceza şikeden yemediler diye biliyorum şüphe varsa ortada uefa almaz organizasyonlara. Gerçek hüküm veremez uefa yerel lige karışmıyor malesef herşeye burnunu sokan uefa fifa yerel liglere karışmıyorum diyor böyle rezil bi kuruluş bunlar. Sike yaptılar mı yaptılar o bi gerçek. TR de siyaset sayesinde ceza almadilar ama TS de sus payı verilerek susturuldu hiç ağlamasınlar onlarda kısacası yalakalik yapıp duruyordu koça
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevin birbirinizi @Yasin Paçavra 'ya para vermeyinYiyin birbirinizi ete para vermeyin...
Ortalık karıştı