Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.552
- 2.575
- 263
Trabzon'un hiçbir hareketi banana samimi gelmiyor.Karşılarında şampiyonluğunu çalmış takım varken Bize Düşmanca tavır aldılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyosun ben yanlış hatırlıyorum o vakit dava suresi devam ettiği için almadı diye hatırlamışımCezayı şikeden yediler renktaş
Kaynak?![]()
| SON DAKİKA!
![]()
![]()
![]()
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, 2010-2011 sezonuna dair belgeleri UEFA ve yetkili kurumlardan istedi. Trabzonspor'un başvurusu sonrasında AİHM, şampiyonluk ve hak kaybı konularında soruşturma başlatma kararı aldı!
Bence TS iyi yapiyor..
Simdi AIHM den karar cikarsa uefa/fifa da girecek topa. Onlar topa girerse ya komple TSL yi cezalandirirlar yada FB yi.
Bizle zaten alakasi yok. Fb -1 sampiyonluk olur TS +1. Bizde bu sezon sampiyon olursak fb ile aramizda bi anda +2 olur sampiyonluk olur.
Hele hele birde kume dusme olursa oooghhhh
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2011 simdi fb de gozukmuyormu, gozukuyor. O sampiyonluk tsye gecince fb -1 ts +1 olmayacakmi?
Şampiyonluk sayısı olarak 2 fark algıladı sanırım çünkü bende başta öyle algıladım. Bahsettiğin senaryo gerçekleşirse 5 şampiyonluk fark atıyoruz.2011 simdi fb de gozukmuyormu, gozukuyor. O sampiyonluk tsye gecince fb -1 ts +1 olmayacakmi?
-1 2011 sezonundan oldugundan bunlar 18 e dusecek. Bizde sampiyon olursak +1 yani 1 sezonda fbye 2 fark atmis olmuyormuyuz?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynak gostermrzsen ban atmak zorunda kalacagim ne yazikki![]()
| SON DAKİKA!
![]()
![]()
![]()
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, 2010-2011 sezonuna dair belgeleri UEFA ve yetkili kurumlardan istedi. Trabzonspor'un başvurusu sonrasında AİHM, şampiyonluk ve hak kaybı konularında soruşturma başlatma kararı aldı!
Radar SporKaynak gostermrzsen ban atmak zorunda kalacagim ne yazikki