Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz!

Geçen seneki ideal kadrodan sol bek ve sağ açık farklı sadece...

Daha şimdiden böyle karamsarlık hakimse olası bir puan kaybında maç sonu ruh sağlığınız için forumdan uzak durmanızı tavsiye ederim

Zaten köy takımı Zalgiris maçlarından belliydi. İttire ittire zar zor yendik.

O zaman takım hazır değil diyorlardı. Ne zaman hazır olacak bu takım anlamadım lig başladı gidiyor…

Okan Buruk’un ikinci Başakşehir sezonu gibi olacak diye çekiniyorum.

Zaten köy takımı Zalgiris maçlarından belliydi. İttire ittire zar zor yendik.

O zaman takım hazır değil diyorlardı. Ne zaman hazır olacak bu takım anlamadım lig başladı gidiyor…
Daha 2. haftadayız. Şu maç umrumda değil açıkçası asıl maç hafta içi CL maçı.

Kadroda bir sorun görmüyorum.

Tetenin lisans çıkmadı. Zahanın ağrıları var. Kerem demirbay 2. yarı girer. Berkan 2. yarı girer. Sorun nerede? hocaya sallamak için bahane aramaya saygı duymuyorum. Burada birtek berkan oliviera eleştirisi yapabilirdim ama kendi sahamızda olduğumuz için topun bizde kalmasını istemiş olabilir. göreceğiz...

Yine kanatlardan gelemeyeceğiz ah ulan Rashica alsaydık şimdi sağda olsaydi

oliveirrayı beğenmesek de orta sahamız geçen seneki ideal orta sahamız. oliveira da artık bi zahmet oynasın tempo katsın şu takıma. mıy mıy oynamasın. geçen seneki kadromuzun tamamen aynısı. rashica yerine barış alper olacak bir tek. sol bekimiz geçen seneden de iyi. her türlü ideal en iyi kadro çıkabileceğimiz. kadro tatmin etti. gerisi topcularımızda. hadi aslanlarım şu lige bi başlayalım artık.

Sol kanat barış sağ kanat yunus olmalıydı, keremin yedek oturması lazım biraz

Geçen sezon hiç değilse rashica ile zaniolo vardı. Zaha sakat, tete lisans yok, ziyech 3 gündür sağlık kontrolünde daha ne olacağı belli deil. E olum niye aldınız bunları o zaman. 2 orta saha alaydınız işimize bakaydık.

Zaha son antremanlarda zorlanma olmuş sakat
Tete lisansı yok
Bakambu yedek
Angelino 11
Ziyech bugün geldi
8 numara uçakta

Yeterince açık mı?
Yahu reis dalga geçmeyin insanlarla.Neyi acık..Bu adamlar sahadamı değil.O zaman bir sorun var demektir.Buradada gayet normal bir şekilde eleştiriliyor.Yahu iki adam eleştiriyor.20 kişi bunlara yüklenip forumda garip adamlar var denilip tu kaka ediliyor.
3,5 maç puan kaybında şampiyonnluk gider sız ne anlatıyorsunuz.Rakipler güçlendi ve anadolu takımları gecen seneki gibi direnemeyecek.

Yahu reis dalga geçmeyin insanlarla.Neyi acık..Bu adamlar sahadamı değil.O zaman bir sorun var demektir.Buradada gayet normal bir şekilde eleştiriliyor.Yahu iki adam eleştiriyor.20 kişi bunlara yüklenip forumda garip adamlar var denilip tu kaka ediliyor.
3,5 maç puan kaybında şampiyonnluk gider sız ne anlatıyorsunuz.Rakipler güçlendi ve anadolu takımları gecen seneki gibi direnemeyecek.
Güzel kardeşim benim lafım hoca niye oynatmıyorsuna cevap. Oyuncuların geç geldiği hazır gelmediği bir gerçek fakat en az kayıpla hazır olacak herkes

Geri
Üst Alt