Transfer edilemeyenler listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer edilemeyenler listesi

Pablo Aimar diyorum Lincoln yerine :D

ha aimar ha lincoln ne fark eder? ikisi de sisteme uymayacak oyuncular. 10 numara devri bitti artık bir biz anlayamadık bunu heralde hala lincoln'ünyerine adam bakıyoruz.

Lincoln'un yerine serbest vuruşları iyi kullanan adam lazım.Sabri ile olmaz bu iş.

transfer edilemeyenler olmasına rağmen yine en değerli kulüp seçilmişiz. başlık açıcaktım ama acemi olduğum için açamadım.

Kewell fazla iyi kullanamıyor tam tersine o duran toplarda ceza sahasında olmalı mesela Olympiacos maçındaki gibi golleri atabilir. Eğer gelirse bence Biglia kullanmalı serbest vuruşları. Olmadı Servet :D kullansın. Şaka bir yana eğer oynarsa Lincoln'den sonra en iyi serbest vuruş kullanan oyuncu Linderoth'tur. O kullansın.

Arkadaşlar... Arkadaşım babasıyla italya'da gezide şu anda. Msn'de kendisinden aldığım son bilgiler şunlar;

Orhan Şam ve Volkan Şen (alfernatif olarak Sezer) bitmek üzereymiş. Çünkü Serkan Kurtuluş'u kiralık vermeyi düşünüyormuşuz. Eğer kiralık gönderilirse yerine Orhan Şam gelecek.

Pablo Aimar konusu hala muallakta. Benfica yönetiminden cevap gelmemiş.

Neill'e son teklifimizi yapmışız. Gene parada anlaşılamazsa vazgeçilecek.

Owen konusunda sonuç ya Aston Villa, Hull City, Olimpiyakos ya da BİZE gelecek...

Ajax'ın genç yeteneklerinden Emmenaulseon (kesin 1 harf yanlış oldu :)) hem sol bek, hem orta saha hem sol açık olarak oynayan bir oyuncu. Kendisine teklif yapmışız, cevap henüz gelmemiş... Yanlız Chelsea'de işin içindeymiş... Yalan oldu gibi...

Serkani daha yeni aldik ne kiraya vermesi ya :)

ya Orkun kardeş.Senin yazdıklarına yürekten inanıyorum.Sen söylenenlere aldırma.İnanmayan girmez foruma,yorum yapmaz.

Aimar falan gelmez Saviola geldi arkadaşını satmaz:D

emanuelsonun gelecegini hic zannetmiyorum..

diger isimlerin KESINLIKLE gelmelerini istemiyorum...

bunlar geleckse hickimse gelmesin daha iyi...

1 aydir forumu her dakika refleshledikden sonra bunlar gelecekse vay halimize derim

cok yazik olur

Arkadaşlar... Arkadaşım babasıyla italya'da gezide şu anda. Msn'de kendisinden aldığım son bilgiler şunlar;

Orhan Şam ve Volkan Şen (alfernatif olarak Sezer) bitmek üzereymiş. Çünkü Serkan Kurtuluş'u kiralık vermeyi düşünüyormuşuz. Eğer kiralık gönderilirse yerine Orhan Şam gelecek.

Pablo Aimar konusu hala muallakta. Benfica yönetiminden cevap gelmemiş.

Neill'e son teklifimizi yapmışız. Gene parada anlaşılamazsa vazgeçilecek.

Owen konusunda sonuç ya Aston Villa, Hull City, Olimpiyakos ya da BİZE gelecek...

Ajax'ın genç yeteneklerinden Emmenaulseon (kesin 1 harf yanlış oldu :)) hem sol bek, hem orta saha hem sol açık olarak oynayan bir oyuncu. Kendisine teklif yapmışız, cevap henüz gelmemiş... Yanlız Chelsea'de işin içindeymiş... Yalan oldu gibi...
senin bu anlattıkların doğruysa ki inanıyorum doğru olduğuna en az 2 hafta daha transfer yok.

Bastian Schweinsteiger'e dikkat çekiyorum arkadaşlar. Bu konuyla ilgilenen ve başında H. Üstünel'in olduğu bir ekip Almanya'ya gidip-gelmişler. Netice açıklanmamış henüz. Sürpriz yaşayabiliriz her an... Son dakika bilgisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt