Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.646
- 12.469
- 2.868
Cevap: Transfer edilemeyenler listesi
Pablo Aimar diyorum Lincoln yerine
Pablo Aimar diyorum Lincoln yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pablo Aimar kaç yaşında?
Lincoln'un yerine serbest vuruşları iyi kullanan adam lazım.Sabri ile olmaz bu iş.
Lincoln'un yerine serbest vuruşları iyi kullanan adam lazım.Sabri ile olmaz bu iş.
kewell ?![]()
Haldun Üstünel, acaip derecede İnter'li Queresma'yı takıma katmak istiyormuş. Yönetim olarak 15 M.$'ı bile gözden çıkarmışlar. Ancak Porto en az 35 M.$ diyince mecbur vazgeçilmiş...[/B]
Yalnız bu nedir ? Bunu pek anlayamadım ben.
Murat canin sikilmis senin az cik hava al![]()
yabancı klavye olaya ayrı bir hava katmış:d
senin bu anlattıkların doğruysa ki inanıyorum doğru olduğuna en az 2 hafta daha transfer yok.Arkadaşlar... Arkadaşım babasıyla italya'da gezide şu anda. Msn'de kendisinden aldığım son bilgiler şunlar;
Orhan Şam ve Volkan Şen (alfernatif olarak Sezer) bitmek üzereymiş. Çünkü Serkan Kurtuluş'u kiralık vermeyi düşünüyormuşuz. Eğer kiralık gönderilirse yerine Orhan Şam gelecek.
Pablo Aimar konusu hala muallakta. Benfica yönetiminden cevap gelmemiş.
Neill'e son teklifimizi yapmışız. Gene parada anlaşılamazsa vazgeçilecek.
Owen konusunda sonuç ya Aston Villa, Hull City, Olimpiyakos ya da BİZE gelecek...
Ajax'ın genç yeteneklerinden Emmenaulseon (kesin 1 harf yanlış oldu) hem sol bek, hem orta saha hem sol açık olarak oynayan bir oyuncu. Kendisine teklif yapmışız, cevap henüz gelmemiş... Yanlız Chelsea'de işin içindeymiş... Yalan oldu gibi...