Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü değilmiş aslında hala fit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lan bu zeki önceden demiş felixi,acaba bilecek mi bu sefer.falcaoyu da bildiydi de mi

Yani, bizi takip etmesi icin transfer degilse 2 sebep var.
1 - Sergio, Mata, Icardi filan
2 - Son 1 hafta yabanci twitter hesaplari bizi cok mentionladi + UEFA resmi hesaplari filan ki cok dusuk ihtimaller. Valla beklemek lazim
sergio,mata ve oliveirayı takip etmiyoki

felix ya da blas özelinde değil de bu mevkide kim olursa olsun topsuz oyunda alan kapatabilmesi, ön alan baskısını yapabilmesi bizim oyunda çok önemli. sadece gollerle ve çalımlar ile ancak youtube şov olur. Mental olarak ta lider karakterde olmalı..
Griezmann'ı tarif ettin tam. Mertens'in üst versiyonu imkansız ama oyunumuzu ciddi iyileştirirdi. Bir de Kai Harvets var tabi bu özelliklerde o da imkansız başka kim var?

Geriden geliyorum. Sonraki sayfalarda Torreira ile samimilermis. Yine de garip bir takip etme olayi. Insallah aliriz yaw. Begenmeyenleri de anlamiyorum.
narin diye sevmiyolar galiba.ben stillere pek odaklanmam.ama benim hayalim videolara bakarak söylersem eski forvet george weah gibi bi oyuncumuz olsun isterdim.o yuzden moise keane takıgım,o da vura vura gidiyo bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt