Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
kötü değilmiş aslında hala fit
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü değilmiş aslında hala fit
Ramos ?
İlk saç dedi felixi sanırım.lan bu zeki önceden demiş felixi,acaba bilecek mi bu sefer.falcaoyu da bildiydi de mi
hepsinden önce saç dedi geçen sene de icardiyi ilk o demiştilan bu zeki önceden demiş felixi,acaba bilecek mi bu sefer.falcaoyu da bildiydi de mi
sergio,mata ve oliveirayı takip etmiyokiYani, bizi takip etmesi icin transfer degilse 2 sebep var.
1 - Sergio, Mata, Icardi filan
2 - Son 1 hafta yabanci twitter hesaplari bizi cok mentionladi + UEFA resmi hesaplari filan ki cok dusuk ihtimaller. Valla beklemek lazim
Griezmann'ı tarif ettin tam. Mertens'in üst versiyonu imkansız ama oyunumuzu ciddi iyileştirirdi. Bir de Kai Harvets var tabi bu özelliklerde o da imkansız başka kim var?felix ya da blas özelinde değil de bu mevkide kim olursa olsun topsuz oyunda alan kapatabilmesi, ön alan baskısını yapabilmesi bizim oyunda çok önemli. sadece gollerle ve çalımlar ile ancak youtube şov olur. Mental olarak ta lider karakterde olmalı..
saç kim yavİlk saç dedi felixi sanırım.
serdar ali varya yav fb lisaç kim yav
doğrulatmam lazım
he,tuhaf.ona da karakullukcu ufurdu o zamanserdar ali varya yav fb li
Geriden geliyorum. Sonraki sayfalarda Torreira ile samimilermis. Yine de garip bir takip etme olayi. Insallah aliriz yaw. Begenmeyenleri de anlamiyorum.sergio,mata ve oliveirayı takip etmiyoki
narin diye sevmiyolar galiba.ben stillere pek odaklanmam.ama benim hayalim videolara bakarak söylersem eski forvet george weah gibi bi oyuncumuz olsun isterdim.o yuzden moise keane takıgım,o da vura vura gidiyo bazenGeriden geliyorum. Sonraki sayfalarda Torreira ile samimilermis. Yine de garip bir takip etme olayi. Insallah aliriz yaw. Begenmeyenleri de anlamiyorum.