Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Felix'i bir yandan istiyorum bir yandan da istemiyorum Icardi varken arkasına koyacağımız oyuncu Felix yerine Blas ya da başka bir genç isim olsa da parlatıp 3 sene sonra üst seviye bir takıma da satabiliriz. Icardi çünkü kimle oynasa 2 kat değerli gösteriyor. Felix bizim malımız olmayacağı için o konuda kararsızım 1 sene o tadı alırsak giderse Icardi durumunu da yaşatabilir. Zaniolo da 10 numara oynayabiliyor o kadar maaş yüküne girmek ne kadar doğru bilmiyorum. :asd:

Blas'ın sözleşme bitimine 1 sene kalmış o yüzden bonservisi de 10+2-3(bonus) civarı olur gibi herhalde.

Ben Felix'i bir yandan istiyorum bir yandan da istemiyorum Icardi varken arkasına koyacağımız oyuncu Felix yerine Blas ya da başka bir genç isim olsa da parlatıp 3 sene sonra üst seviye bir takıma da satabiliriz. Icardi çünkü kimle oynasa 2 kat değerli gösteriyor. Felix bizim malımız olmayacağı için o konuda kararsızım 1 sene o tadı alırsak giderse Icardi durumunu da yaşatabilir. Zaniolo da 10 numara oynayabiliyor o kadar maaş yüküne girmek ne kadar doğru bilmiyorum. :asd:
Felixi rehabilite etmek 1 yıl izlemek > blas bana göre. Üstelik bunun getireceği imaj olayları ve kulüp bakışını da geliştirir.

Dele alli daha 4 sene önce futbolu bırakmayi kafaya koymus biri.felixle ne alakasi var yav

Mertens önümüzdeki sezon 37 olacak

Yani bu yüzden Mertens’in yerine bir oyuncu araniyorsa bizim oynadigimiz sisteme ve oyun anlayisina göre o bölge’ye ikinci forvet tarzinda bir oyuncu lazim

Hatirlarsaniz okan hoca sezona iki 10 ile basladi,daha sonra seri yaptigimiz ilk mactan itibaren mertens’i daha cok Icardi’nin yaninda kullanmaya basladi

Bu yüzden tabiki felix nokta atisi olur tartisma’ya acik bir konu degil

Erden timur avrupa kupalari hedefliyoruz,avrupa icin yetmez bu kadro,cok degerli isimleri kadromuza katacagiz,katmaliyiz demisti.hayal gelmiyo bana felix.heleki icardi icin sponsorlar siraya girmisken,felixin kiralik ucreti ve maasi hallolur gibi

Fatih hoca kivanctan bile daha karizma cikiyo fotoda,di marzionun yaninda da manyak cikmis.icardi gibi aura var herifte,vallaha ayıp laflar edecegim gece gece.git hocam şuradan

Mertens ve Oliveira maaş yükü 6 m euro vergilerle 9 m euro bu adamlar yedek oturacaklar bunların üstüne Felix'i alıp 6 m euro daha maşa verirsek vergilerle toplam 18 m euro yük olur. Mertens olmasaydı Felix mantıklı geliyor ama oraya sanki maaş bütçesi düşük yüksek bonservisli potansiyel birini almak daha mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt