Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur daha 3.5 gun once avrupa kupasi hedefliyoruz,adim adim ilerleyecegiz dedi.kadro cok iyi olmali dedi ama hala inanmakta zorlananlar var felixe,diğerlerineYav size ne ülkenin ekonomik durumundan, futbolcu satışından falan. Siz arkanıza yaslanın ve Erden beyin yapacaklarını izleyin. Yok Felix gereksizmiş falan saçmalamayın, Felix’den bahsediyoruz, bu adam Avrupa’nın en önemli 4-5 wonderkidinden biriydi, hala da öyle bence. Bir de ciddi ciddi istemiyorsunuz, çok garipsiniz.
![]()
Geldi mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ramos aslinda lazim ama nelsson muadili birini de almaliMuslera
Mazraoui - Ramos - Abdülkerim - Tavares(Kazımcan)
Torreira - Tielemans
Zaniolo - Felix - Kerem
Icardi
Joao Felix İnstagram'dan atılan hikayelere de bakıyomuş etiketlendiği..
Araplar devreye girmese Kante’yi de alacaktı bence. Adam çok büyük düşünüyor, o kadar büyük düşünüyor ki taraftar bile vizyonu karşısında afallıyor. Tielemans, Felix falan bunlar elit takım transferi. Mesela bu adamlar PL 4.sü Newcastle’a gitse çok iyi hamleler deriz, Erden Timur bu adamları Türkiye’ye getirmeye çalışıyor. Bu inanılmaz bir şey, başarır veya başaramaz bunu zaman gösterecek ama hayret etmemek elde değil.Erden timur daha 3.5 gun once avrupa kupasi hedefliyoruz,adim adim ilerleyecegiz dedi.kadro cok iyi olmali dedi ama hala inanmakta zorlananlar var felixe,diğerlerine
bu odaları dinleyen ben gslıyım diye dolanmasınfb space odasında bizim omar mevzusunu konuşuyolar
hangi takım iyi yönetiliyor deniliyor. omara 500bin yerine şimdi 2.5 milyon vercekler diye ağlıyolar
bi taraf azizci bi taraf ali koçcu müthiş ortam var
Kim derdi Profilindeki adam gelecek seni sampiyon yapacak saclari boyatacakHea yav felix geliyo, arkasindan vini jr ve mbappe icin yogun calismalar var. Orta sahaya declan rice icin sartlar zorlaniyo.
Orsic'i trabzon alıyor galiba forumda kim istiyordu?
Sampiyon yapam Icardiyi istemeyen adam bunlar ucuz maliyetli kadrolar isterler ama adamlara 5 mac bile sabredemezler amaclari hep kaosYav size ne ülkenin ekonomik durumundan, futbolcu satışından falan. Siz arkanıza yaslanın ve Erden beyin yapacaklarını izleyin. Yok Felix gereksizmiş falan saçmalamayın, Felix’den bahsediyoruz, bu adam Avrupa’nın en önemli 4-5 wonderkidinden biriydi, hala da öyle bence. Bir de ciddi ciddi istemiyorsunuz, çok garipsiniz.
torreiraya çok iş düşer geri koşan eleman yok. bence zaniolo merkezde oynamalı sağ kanat rashica.Muslera
Mazraoui - Ramos - Abdülkerim - Tavares(Kazımcan)
Torreira - Tielemans
Zaniolo - Felix - Kerem
Icardi
Icardi’nin yazıldığı Al Shabab Fifa’dan transfer yasağı almış
Islatır!Joao Felix..
![]()