Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mazraoui - Ramos - Abdülkerim - Tavares(Kazımcan)
Torreira - Tielemans
Zaniolo - Felix - Kerem
Icardi​

Yav size ne ülkenin ekonomik durumundan, futbolcu satışından falan. Siz arkanıza yaslanın ve Erden beyin yapacaklarını izleyin. Yok Felix gereksizmiş falan saçmalamayın, Felix’den bahsediyoruz, bu adam Avrupa’nın en önemli 4-5 wonderkidinden biriydi, hala da öyle bence. Bir de ciddi ciddi istemiyorsunuz, çok garipsiniz.
Erden timur daha 3.5 gun once avrupa kupasi hedefliyoruz,adim adim ilerleyecegiz dedi.kadro cok iyi olmali dedi ama hala inanmakta zorlananlar var felixe,diğerlerine

dfe600916e30b6ae880c919c5dd8108d.jpg

Geldi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Joao Felix İnstagram'dan atılan hikayelere de bakıyomuş etiketlendiği..

Erden timur daha 3.5 gun once avrupa kupasi hedefliyoruz,adim adim ilerleyecegiz dedi.kadro cok iyi olmali dedi ama hala inanmakta zorlananlar var felixe,diğerlerine
Araplar devreye girmese Kante’yi de alacaktı bence. Adam çok büyük düşünüyor, o kadar büyük düşünüyor ki taraftar bile vizyonu karşısında afallıyor. Tielemans, Felix falan bunlar elit takım transferi. Mesela bu adamlar PL 4.sü Newcastle’a gitse çok iyi hamleler deriz, Erden Timur bu adamları Türkiye’ye getirmeye çalışıyor. Bu inanılmaz bir şey, başarır veya başaramaz bunu zaman gösterecek ama hayret etmemek elde değil.

Erden Timur Avrupa şampiyonluğu dan bahsediyor kimle yapacak tabi ki Felix gibi yıldızlar la açıkçası İcardi ni arkasına Felix gibi yıldızlar bekliyorum.

Yav size ne ülkenin ekonomik durumundan, futbolcu satışından falan. Siz arkanıza yaslanın ve Erden beyin yapacaklarını izleyin. Yok Felix gereksizmiş falan saçmalamayın, Felix’den bahsediyoruz, bu adam Avrupa’nın en önemli 4-5 wonderkidinden biriydi, hala da öyle bence. Bir de ciddi ciddi istemiyorsunuz, çok garipsiniz.
Sampiyon yapam Icardiyi istemeyen adam bunlar ucuz maliyetli kadrolar isterler ama adamlara 5 mac bile sabredemezler amaclari hep kaos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt