Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isimli + genc + kaliteli isimlerden uzak durmak lazim. Erden baskan dun dedi, biraz realiteyi gozden kaciriyoruz yok Tielemans, yok Ilkay bunlari Haziran - Temmuz'da getirtemezsin Turkiye'ye. Bize genc, ama yukseliste olan ve henuz buyuk kuluplerin kanca takmadigi isimler olur bu donemde. Firsat transferleri zaten bizim gibi takimlar icin agustos sonuna dogru anca olur her zaman ki gibi.

Ben yonetime guveniyorum 8 numara konusunda. Ayrica Blas da alinabilir playmaker olarak.

Kerem-Icardi-Zaniolo
Torreira-Blas-Paredes

Nasil olur adminim? imkansiz degil bu isimler. Icardi cok zor tabi..

Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
Tamam

ya ben okan burugun hocalıgına laf etmedimki şimdi.tvde öyle taraftarı bişeye olacakmıs gibi inandırıp tielemansa hucum ettirmek iyi bişey miydi?ümit vermedi mi?kandırılmak hosunuza gidiyosa ne yapalım
Okan hoca o programda oyuncunun ilk tercihinin PL olduğunu ve zor transfer olduğunu da söyledi. Come to şeysini de taraftar ilgisiyle çekebiliriz gibi dedi.

Oglum seven sevsin,ilgisi az olanin da az olsun birakın.kalp kapakcigi ameliyati mi yapacaksınız sevgimiz az diye okan hocaya

Okan hoca Tielemans transferi oldu ya da olacak gibi mi konuştu da eleştiriliyor anlamadım. İlgi olduğunu söyledi, ikna edebilmek için de taraftarın desteğini istedi işte ne var bunda?

ya misal 3-0 kazanıyorsun
şöyle güzel bir atasözü bırak ortaya

misal köpekler havladı diye atlar ölmez
misal 8de kapanır 18de

bir kitlesel sokuş söylemin olsun

tw tayfa edit bile yapamıyor söylemlerinden
ne lüzumu var
çok istiyorsan terim videoları izlemeye devam okan

Rashica yetenekleri olan ama belli seviyede olan,gosterissiz bi arkadas.7 milyon bile fazla

Niye sevmeyelim hocayı sevmeyen bi tayfa varsa Fatih terim tayfa'nin bir kısmı sevmiyordur. eleştiride mi yasak ? İlerde ne olur bilemeyiz ama şuan için büyük takım hocası değil ağırlığı yok diyorum. Ayrıca oyun okumada iyi olduğunu düşünmüyorum yetersiz görüyorum. En basitinden Alanya maci hakem katliamı var mıydı vardı hakeme bizde sakladık mi salladik ama sen 10 kişide olsa kendi evinde 2-0 'dan maç vermezsin karşında Alanyaspor var. Beşiktaş maçı gol bağıra bağıra geliyorum dedi hoca bizim gibi izledi. Konya maçı kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin orta sahayı neden boşaltirsin abi gel bana gol at diyorsun. Eleme maçı mı oynuyorsun.şuan eksikleri var zamanla düzelebilir .
En büyük terimci benim, Okan hocanın da daima arkasındayım. 1-2 maçı örnek göstererek hocanın büyük takım hocası değil demek en basitinden cehalettir. Kimmiş büyük takım hocası? İsim verin Mancini mi prandelli mi? Hayalinizde bir hoca var gerçekte öyle bir yok. Guardiolo gelse bu sene bu kadar puan alamazdı hala konuşuyorsunuz

Rabiot, Parades filan mahallenin sünepe çocukları gibi he geldiler de almamız kaldı vs derseniz ayrı meselede umarım olmaz öyle bir şey, adi tercihen Sissoko olan siyahi, öğle yemeğinde çiğ et yiyen tayfadan birini alsak 10 numaraya gerçek bir 10 numara koyduk mu bu iş tamam

Kerem-Icardi-Zaniolo
Torreira-Blas-Paredes

Nasil olur adminim? imkansiz degil bu isimler. Icardi cok zor tabi..
Avrupa maclarinda iyi olur, neden?

Torreira'nin yaninda ona yardimci olacak Paredes ile orta sahayi defansif anlamda guclu kilarsin. Blas da oyle tembel bir oyuncu izlenimi yok o da onlara destek olur. Diger uclu zaten malum . Tabi en onemlisi Icardi o olmazsa tum planlar cope gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt