Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca İrfan bizi bizde onu istiyor diyip oyuncu fenere gidince kimse bir şey demiyor, Okan hoca şakayla karışık come to Galatasaray yazsınlar diyince saygısızlık hemen diz boyu. Şampiyon hoca diyecek saygı göstereceksiniz

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yooooo ben burada fatih hocayı yerin dibine soktum

sırf 20 dakikalık babel konusunda halka seslenişinde fatih hocayı sildim hayatımdan o dönem

gs taraftarı ile inatlaşırsan ftde olsan kovulursun

Okan hoca Tielemans transferi oldu ya da olacak gibi mi konuştu da eleştiriliyor anlamadım. İlgi olduğunu söyledi, ikna edebilmek için de taraftarın desteğini istedi işte ne var bunda?
Ikna olsun diye 300.000 yorum sacma iste.biz bjk değiliz öyle gazla hareket etmemeli koca Gs taraftari

TIELEMANS TRANSFERİ KOLAY DEĞİL''

''Tielemans'a da Come to Galatasaray şeyine başlayalım. Tabii ki önemli oyuncular, kadronuzda görmek isteyeceğiniz oyuncular ama kolay değil. Serbest kalmaış bir oyuncunun, ilk şeyi Premier Lig'de kalmak oluyor. O tarz oyuncuların. Bilemiyorsunuz bazen ne fırsat gelecek. Şu anda Galatasaray'ın büyük avantajı Icardi'nin, Mertens'in, Mata'nın... Bu kadar önemli oyuncuların gelmesi. Zaniolo'nun 23 yaşında Türkiye'ye gelip oynaması önemli şeyler. Diğer oyunculara da gidilebilir bir yer olduğunu net bir şekilde gösteriyorsunuz.''

olmuş dememiş

ya misal 3-0 kazanıyorsun
şöyle güzel bir atasözü bırak ortaya

misal köpekler havladı diye atlar ölmez
misal 8de kapanır 18de

bir kitlesel sokuş söylemin olsun

tw tayfa edit bile yapamıyor söylemlerinden

Özdemir Asaf mı bu adam niye özlü söz söylesin ki.

Drama yapıyor, samiyi çok severim ama biraz abartıyor, ben dediklerini bile demiyorum, bence harika bir sezon geçirdi,geçen sene Okan gelmeden de Sami ile bizi buradan Okan çıkartır diye konuşmuştum ama unutmuştur tabi :) Kaldı ki sevmeyebilirsin, bundan kime ne ?
Devre aralarında hocaya on defa sövüp ban yedin ne anlatiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt