Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira-Oliveira-Mertens orta sahası ön elemeler için gayet yeterli bu arada.Aralarından takımdan ayrılacak da olmadığı için panik yapacak bir durum yok.

En büyük terimci benim, Okan hocanın da daima arkasındayım. 1-2 maçı örnek göstererek hocanın büyük takım hocası değil demek en basitinden cehalettir. Kimmiş büyük takım hocası? İsim verin Mancini mi prandelli mi? Hayalinizde bir hoca var gerçekte öyle bir yok. Guardiolo gelse bu sene bu kadar puan alamazdı hala konuşuyorsunuz
Kazandığımız maclarinda soyleyeyim. Ankaragücü,İstanbul, Ümraniye bunları g.t zoruyla yendin. Fener flan deme sakın leş gibi bi kadroları var. bu kadro dandik takimlara karşı zorlanamaz.

neyse sami biraz haklı okanı pek sevdiğim söylenemez

kendimi zorluyorum sevmek için yinede sevemiyorum onun için en olumsuz hareketi bile batıyor bana

ben 2001 ankaragücü maçını unutamıyorum ya onun için ısınamıyorum

gsye yamuk yapmış kimseyi bağışlayamıyorum ft hoca dahil buna

eğer birinin samimiyetinden şüphelendiysem hayatımdan silip atıyorum

Çok değil geçen sene bu takımın orta sahası Taylan, Berkan, Ömer falan oynuyordu. Şimdi Paredes gibi isimleri beğenmeyenler, istemeyenler hatta işi abartıp böyle bir adamı itin tenasül uzvuna sokanlar... Size 13.lük hak.

Aston villada Lo celso zaten tielemansa alternatifmis.totenhamlilar lo celso ne olacak diyo simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt