Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.363
- 17.845
- 1.973
Onu da Villa alacak diyorlar.Lo celso firsat abi onu alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da Villa alacak diyorlar.Lo celso firsat abi onu alak
Hayir.tielemansi aldilar zaten.alternatif isimmmis lo celsoOnu da Villa alacak diyorlar.
Profil Renato da adam sakatlık riski taşıyor. Hedef şöyle bir şey olmalı bence:Orta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.
Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.
Hangisi daha iyi olur bilemedim.
Bizim gibi takımlarda 2. İyi oluyorOrta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.
Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.
Hangisi daha iyi olur bilemedim.
SövüyordurSuan Erden baskan napiyodur acäp
8 numaranla 10 numaran bağlantılı seçimler olmalı Paredes tempolu değil teknik bir 6 ve 8 numara onu alırsak 10 numara daha orta sahalaşan biri olur, tempolu bir 8 alırsak 10 numara ikinci forvet gibi olurOyunculara bakarken sirf kariyere bakmamak lazim, bize nasil katki saglayacak diye bakilmali. Paredesi cok izlemedim ama Juve ve Psg taraftari adama tembel diyorlar. Iyi topçu ama tembel, sahada çabalamiyor, geziyor falan.
Belki bizde Icardi gibi coşar tabi. Ama ilk tercih daha dinamik biri olmali. Adamin cv'si belirleyici değil, olmamali
Yerli olarak Fatih terimEvet hepsi kazandık tarihinde görmediğin ortalama yaptın. Ben sana bir soru sordum kim büyük takım hocası öyle sallayıp geçme
Onu anca kiralik+opsiyonlu denemekte fayda var yoksa dedigin gibi sakatlik riski cok fazla.Profil Renato da adam sakatlık riski taşıyor. Hedef şöyle bir şey olmalı bence:
Torreira-Sanchez-Ilkay. Sanchez ve İlkay profilinde 2 isim lazım
10 numara çıkışlı bir oyuncu PSG de 10 numara olarak çıkış yaptı teknik solak bir 8 numaraya evrildi oldukça iyi bir oyuncu. Önemli özellikleri pasör ve şutör olması, kötü özelliği temposu düşük ve savunma katkısı az bir oyuncu. Daha iyi model Oliveira denebilirLo Celso nasil topcu anlatsin biri