- 5 Eylül 2014
- 80.349
- 63.072
- 4.393
hiçbir şey alamayacaklar bu dönemverattiyi alacak bu yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbir şey alamayacaklar bu dönemverattiyi alacak bu yönetim
kız gibi yorumlar yazmayalımneyse sami biraz haklı okanı pek sevdiğim söylenemez
kendimi zorluyorum sevmek için yinede sevemiyorum onun için en olumsuz hareketi bile batıyor bana
ben 2001 ankaragücü maçını unutamıyorum ya onun için ısınamıyorum
gsye yamuk yapmış kimseyi bağışlayamıyorum ft hoca dahil buna
eğer birinin samimiyetinden şüphelendiysem hayatımdan silip atıyorum
Evet hepsi kazandık tarihinde görmediğin ortalama yaptın. Ben sana bir soru sordum kim büyük takım hocası öyle sallayıp geçmeKazandığımız maclarinda soyleyeyim. Ankaragücü,İstanbul, Ümraniye bunları g.t zoruyla yendin. Fener flan deme sakın leş gibi bi kadroları var. bu kadro dandik takimlara karşı zorlanamaz.
arabistana gitmedi mi oZaha fenere diyorlar Allah yazdıysa bozsun
Lo celso firsat abi onu alakScout surprizi yoksa Parades, Renato icin bastiracagiz gibi
zaha fener'e hoZaha fenere diyorlar Allah yazdıysa bozsun
Arkasına genç potansiyelli birini alalım mitzo yerine duruma bakalimO seviyede oyuncularin biseyi olmasi lazim yoksa düsmez bize, alip sakatlanmasin diye dua edecez. Zanio psikopat 2 defa caprazi yirttmis yoksa herif 80m topcu.
Haberler çıkmıştı ama netleşmemişarabistana gitmedi mi o
Ndombele ve lo celsoOrta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.
Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.
Hangisi daha iyi olur bilemedim.