Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse sami biraz haklı okanı pek sevdiğim söylenemez

kendimi zorluyorum sevmek için yinede sevemiyorum onun için en olumsuz hareketi bile batıyor bana

ben 2001 ankaragücü maçını unutamıyorum ya onun için ısınamıyorum

gsye yamuk yapmış kimseyi bağışlayamıyorum ft hoca dahil buna

eğer birinin samimiyetinden şüphelendiysem hayatımdan silip atıyorum
kız gibi yorumlar yazmayalım
erkek forumu burası

Kazandığımız maclarinda soyleyeyim. Ankaragücü,İstanbul, Ümraniye bunları g.t zoruyla yendin. Fener flan deme sakın leş gibi bi kadroları var. bu kadro dandik takimlara karşı zorlanamaz.
Evet hepsi kazandık tarihinde görmediğin ortalama yaptın. Ben sana bir soru sordum kim büyük takım hocası öyle sallayıp geçme

Yavaş yavaş ft kompleksi gibi okan buruk kompleksi de başlamış millette, ne yapsa gözünüze batacak, oynattığı oyunu eleştirin de şampiyon takımın hocası televizyonlardan davet alıp 2 tane kanala çıkınca niye batıyor? Televizyona çıkmayı reddetse bu sefer de egoya bak dersiniz.

Orta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.

Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.

Hangisi daha iyi olur bilemedim.

Oyunculara bakarken sirf kariyere bakmamak lazim, bize nasil katki saglayacak diye bakilmali. Paredesi cok izlemedim ama Juve ve Psg taraftari adama tembel diyorlar. Iyi topçu ama tembel, sahada çabalamiyor, geziyor falan.

Belki bizde Icardi gibi coşar tabi. Ama ilk tercih daha dinamik biri olmali. Adamin cv'si belirleyici değil, olmamali

Biz iki tane iyi orta saha alirsak Oliveira gitmeli. 2,75 milyon alan adami yedekten 2. Orta Saha tercihi yapamayiz.

Orta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.

Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.

Hangisi daha iyi olur bilemedim.
Ndombele ve lo celso 👨‍💻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt