- 31 Aralık 2015
- 14.476
- 9.392
- 1.588
Vasat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat
Lafım sana değil ama Galatasaray teknik direktörüne mahalledeki kahve arkadaşı gibi kimse Okan diyemez. Forumda bile benden çok yaş büyük insanlara sende dahil mesela abi diye hitap etmeye dikkat ederim milletin ağzı torba gibi Okan hocaya karşı onun dışında eleştiri herkes için açık bir yargıdıryooooo ben burada fatih hocayı yerin dibine soktum
sırf 20 dakikalık babel konusunda halka seslenişinde fatih hocayı sildim hayatımdan o dönem
gs taraftarı ile inatlaşırsan ftde olsan kovulursun
Bir Şenol güneş bile olamıyor muÖzdemir Asaf mı bu adam niye özlü söz söylesin ki.
Isimden ziyade profilden bahsetmek lazim, o tarz biri lazim orta sahaya ama henuz patlama yapmamis olmasi gerek cunku fazla para yoggg.o zaman konuşmaya gerek yok bu oyuncuyu admin
O da müzmin sakat diyorlar yoksa onu isterimRenato Sanches ikram edeyim
Devre aralarında hocaya on defa sövüp ban yedin ne anlatiyorsun
Gendouzi gelsin iyi o zaman
Lo Celso'da firsat transferi olabilir, kiralik+opsiyonlu mesela. Listede vardir bence.Lo celso gelsin paredesle
Maşallah tedrisattan gecirmissinYoo bi kere sovdum, oyunculara da sovdum, terime de Tudora sovdum, genel olarak yani, okanla alakası yok
Aynen harika olur,yasi da genc sayılırLo Celso'da firsat transferi olabilir, kiralik+opsiyonlu mesela. Listede vardir bence.
Tielemans'i almislar, artik Lo Celso'yu almasalar da olur gerek yok daha cunku.Villa Lo Celso'yu da istiyor