Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunumuza bakınca ön alan presinde de etkili olacak, driplingi kuvvetli Carlos Alcaraz var 2-3 maçına denk gelmiş ve beğenmişim. Gerçi onda da şöyle problem var normalde 8 no herif ama takımı bu sezon 10 no ve santraforda oynattı herifi hızlı, dripling ve pres gücü nedeniyle.Orta saha uyumu cok onemli, tutmazsa hapi yutarsin ve sezon cope gidebilir.
Bir yandan zenci, guclu, topla giden, yikilmaz birini istiyorum Torreira'nin yanina, diger yandan teknik, pas kalitesi yuksek, top kaybetmeyen akilli bir Guney Amerikali topcu.
Hangisi daha iyi olur bilemedim.
Sayamıyorsun çünkü yok öyle biri hayal kurmayı bırak.Yerli olarak Fatih terim
Yabancı saymıyorum. Reali çalıştırdı onu bunu çalıştırdı dersiniz sonra
Yine teknik ancak çok dinamik bir isim değil klasik oyun kurucu 8'e yakın gördüğüm kadarıyla yani önünde Felix ile olmaz mesela daha orta sahaya katkı sağlayan biri ile olur örneğin Baturina gibi (Zakharyan'ın bu noktada nasıl olduğunu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemedim).Lo Celso nasil topcu anlatsin biri
Şu şekil bir rahatlıkla listenin tepesindeki isim ile görüşüyordurSuan Erden baskan napiyodur acäp
Gorelim. Icardi ayagina belki gelir.Hayir.tielemansi aldilar zaten.alternatif isimmmis lo celso
Temposu düsükse kalsin, temposuzorta saha ile CL bir yere varamayiz10 numara çıkışlı bir oyuncu PSG de 10 numara olarak çıkış yaptı teknik solak bir 8 numaraya evrildi oldukça iyi bir oyuncu. Önemli özellikleri pasör ve şutör olması, kötü özelliği temposu düşük ve savunma katkısı az bir oyuncu. Daha iyi model Oliveira denebilir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi takimda oynuyor? Ayrica boyle taninmamis oyuncuyu almakta problem olmaz eger maliyeti yuksek degilse. Tabi oncelik biraz daha kalitesini ispatlamis oyuncu olabilir ama ikinci transfer olarak o dedigin tarzda bir oyuncunun alinmasi iyi olur genis rotasyonda.Oyunumuza bakınca ön alan presinde de etkili olacak, driplingi kuvvetli Carlos Alcaraz var 2-3 maçına denk gelmiş ve beğenmişim. Gerçi onda da şöyle problem var normalde 8 no herif ama takımı bu sezon 10 no ve santraforda oynattı herifi hızlı, dripling ve pres gücü nedeniyle.
Sayamiyorsun ne ya ne sacmaliyon. En üst seviyeleri saymiyorum bile sana Roger schmidt al sana bunak lucescu o bile büyük hocaSayamıyorsun çünkü yok öyle biri hayal kurmayı bırak.
Fatih hocaya şans geldi kullanamadı, Okan hoca muazzam kullandı onun arkasındayız
erkek erkeğe böyle konuşmalar endişe vericiTehdit alıyorum benden buraya kadar aeoEkli dosyayı görüntüle 205718
tenisci degil mi o yav?Oyunumuza bakınca ön alan presinde de etkili olacak, driplingi kuvvetli Carlos Alcaraz var 2-3 maçına denk gelmiş ve beğenmişim. Gerçi onda da şöyle problem var normalde 8 no herif ama takımı bu sezon 10 no ve santraforda oynattı herifi hızlı, dripling ve pres gücü nedeniyle.
Tehdit alıyorum benden buraya kadar aeo