- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
Bafile ne demek üstatarda gülere bafileyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bafile ne demek üstatarda gülere bafileyeyim
Torreira da kalsa iyi olur, yerine 2 sene adam bulamıyoruz 6 numaradaKerem kalmalı. İcardi alınmalı. Gerisi bir şekilde hallolur.
Üstat Ömer Bayram’ı hafızamdan silmiştim neden hatırlattın ki yav? Durduk yere keyfim kaçtı :/Geçen sene Arda Turan, Ömer bayram, oğulcan görüyorduk yav.
Şükür etmeyi bilmeli
Eren yine 2. Ligde 12 gol atmış bence Okan hocam değerlendirecektir
Caner niye yokBatuhan Şen, Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Ali Yeşilyurt, Hamza - Efe Akman, Eren Aydın, Baran Aksaka, Baran Demiroğlu, Kadir Subaşı ve Eren Paşahan sezonun ilk hazırlık etabında A takımla olacaklar
cago
Böyle oyuncuları bu liglerde denemek lazım, o yüzden pilot takım istiyorum10 gol.
2 gol TR kupasında tepecik spora.
Yeri en fazla bir üst lig olacaktır ya da süper ligde kümede kalmaya çalışan bir takım. Çok iyi olsa Barış ya da Kerem gibi bulunduğu ligi domine eder; buraya ben fazlayım mesajını verirdi.
Ona zaten kesin kalacak gözüyle bakıyorum. Giderse mıçtıkTorreira da kalsa iyi olur, yerine 2 sene adam bulamıyoruz 6 numarada
katılıyorum. Icardi ve Gomis, şarkıcılar ile düet yaparken bir Kerem - Uğur Işılak düeti beklerdim.
Tr de dediğin gibi pilot olması için mükemmel tesisleri olması lazım ki daha senin A takımının öyle tesisleri yoktur.Böyle oyuncuları bu liglerde denemek lazım, o yüzden pilot takım istiyorum
Sana kötü haberi ben vermek istemem.Keremin akpli olduğuna inanmak istemiyorum
Zihnimde saadet partili kodladım
Galatasaray B ismiyle bir takım olsa yayın ve sponsor gelirleriyle ayakta duramaz mı?Tr de dediğin gibi pilot olması için mükemmel tesisleri olması lazım ki daha senin A takımının öyle tesisleri yoktur.
Senin A takımının yayın ve sponsoru ne Ali? He durur. Mahalleden çocukları toplayıp, halısaha maçı yaptıracaksan.Galatasaray B ismiyle bir takım olsa yayın ve sponsor gelirleriyle ayakta duramaz mı?
Reisimi seviyorum
Takımın yarısına asgari ücretx2 maaş vereceksin alt yapıdan oyuncuları gerisi ligin topçusu. Sponsorlar köfteci Ramiz de olur b takım içinSenin A takımının yayın ve sponsoru ne Ali? He durur. Mahalleden çocukları toplayıp, halısaha maçı yaptıracaksan.
En son ne zaman zinger burger yedinReisimi seviyorum
Batuhan Şen, Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Ali Yeşilyurt, Hamza - Efe Akman, Eren Aydın, Baran Aksaka, Baran Demiroğlu, Kadir Subaşı ve Eren Paşahan sezonun ilk hazırlık etabında A takımla olacaklar
cago