Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selahattin Baki ve Ali Koc bir ay once bizim Arap networkumuzun ne kadar guclu oldugunu herkes biliyor demisti. Onlar da cepten €30m cikar araplara Icardi'yi alsinlar diye.

Bak bu da var, abdulün yerine adam bakıyorlar diyorlardı. Belki sol stoper yedeği içindir ama ben uzun yıllardır bu herşfi izlemiyorum. Kağnı gibi bişey olmuştur muhtemelen
Uclude sol stoper oynuyor. Stoper icin baya hizli ama o eski git gelli bek hali yok. En hizli stoperimiz olur deneyim de katar. Yalniz uclude sol stoper oynamak bizde sol stoper oynamaya benzemez o kadar genis alandan sorumlu olunca ne yapar muamma bir de hava toplari bir nebze zayif

Icardi araplara pek uyacak bir adam değil bazı konular sebebi ile. İkinci olarak zahaya 20m teklif etmişler Icardiye 50 100 vermezler. Riskli bir transfer onlar için. Ben cokta olabileceğini düşünmüyorum

İcardinin bonservisi 10 m alalım 90 milyona araplara satalım ozaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan sonra kiralık topçu istemiyorum abi. Ayda yılda yıldız bi golcü kiraladık, ağzımıza bi parmak bal çaldı gitti. 3 kuruş para fazla olsun bizim olsun

Aubemeyang, Alex Sandro, Di Maria vs 32-33 yaş ve üzeri oyuncular alınmasına karşıyım. Son yılların en potansiyelli kadrosunu oluşturduk artık bu kadroya bu potansiyeli sürdürecek oyuncular alınmalı. Eğer yıldız oyuncu alınacaksa Tielemans gibi bir isim için tüm şartları zorlamak lazım. Kadromuzun çok büyük eksikleri yok az ama öz hamleler yapmalıyız.
Bok gibi isimler çıkıyor, bu isimlerle ne sürdürülebilir başarı ne de avrupada başarı gelir.

İnsan geçen sene eğrisi doğrusuna mı geldi acaba diye düşünmeden edemiyor pedro ve grillitchi alabilsek ilk 2ye bile giremezdik mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt