Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson da çok önemli ama gitmesine okeyim 25m Stoper buluruz diye düşünüyorum. Ancak Boey gitmemeli. Pek duracağını düşünüyorum ama ayni ayarda bek zor buluruz

Joao Felix'in ne işi var burada yaw...

Tielemans da bana hala çok zor geliyor. Müthiş bir adam değil ama Arsenallilerden bile Xhaka'yı upgrade etmiş oluruz yorumunu gördüm. Orada rekabet çok fazla ama olur da alırsak muazzam iş olur.

Yalnız dün gece yazılanları görünce bizim taraftar hiç akıllanmamış dedim. Daha şimdiden başlığı kapatalım diyenler çıktı piyasaya. Geyik yapanları anlıyorum da böyle kafa s.ken tiplerden gına geldi. Daha şimdi böyle başladılarsa ayvayı yedik demektir. Arapların her yere saldırmasına ben de çok sinirlendim ama rahat olun biraz gözünüzü seveyim. Bizim ekip ne yaptığını biliyor.

Felix = Halil Dervisoglu'nun Portekiz şubesi

Yetenekli ama tembellikten ölüyor, tabi Halil derken ondan bir iki tık daha yetenekli ama izlerken ayni enerjiyi veriyorlar. Koşmaktan acizler ve yıllardır kayda değer gelişme yok.

Tiago Santos
Tielemans
İcardi
Rashica....... alıp, kimseyi satmayın. 5 Türkiye ligi şampiyonluğu, bu sürede ise en az 1 UEFA kupası, 1 şampiyonlar ligi yarı finali oynarsın

Aubameyang, alex sandro, alexis sanchez, kante mante geri dönüşü olmayacak boş adamları kovalarsa işimiz yaş.
Şüphesiz öyle de taraftarda da illa bir ismi olan oyuncu beklentisi var maalesef bu kontenjanın max 1 kişi olması lazım o da kadroda var zaten fazlasıyla Mertens bu tanımı karşılıyor, üstüne Zaniolo var bu saatten sonra dediğim gibi ilerlemezsek muhtemelen 2 sene sonra filan Etebo Pulgar vs kiralayalım diye kapı kapı sürünücez yine. Ali Koç'a sallanıyor ama uygulaması doğru olmasa bile mantığı olabilir 10 milyon bir adama verdik getirdik şampiyon da yaptı ama bu paranın geri dönüşü yok, ee kazandırdığı da tek adama verdiğini çıkarmıyor nasıl olacak? 10 milyona tek adam almaktansa 2 milyondan 5 adam alıp denenmesi bence şu şartlarda daha makul bir arayış.

Felix çöptür ama gelirse gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt