Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
Nelson da çok önemli ama gitmesine okeyim 25m Stoper buluruz diye düşünüyorum. Ancak Boey gitmemeli. Pek duracağını düşünüyorum ama ayni ayarda bek zor buluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de 20m a gitmeli çok borç var ve biz çok açıldık.Nelson da çok önemli ama gitmesine okeyim 25m Stoper buluruz diye düşünüyorum. Ancak Boey gitmemeli. Pek duracağını düşünüyorum ama ayni ayarda bek zor buluruz
Arenada konsantre olur diye düşünüyorumTavares = yetenekli ama konsantrasyon sıfır
PvA ya cok benziyor mallık konusunda
1-2 scout işi şartevet orda bi karısıklık oldu ama yine scout tarzı biri gelir bence solbeke
Zero chanceArenada konsantre olur diye düşünüyorum
Boey sayesinde sağ kanattan atak yemedik sezon boyunca. Yüksek ihtimal gitcek zaten de yerine gelen umarım aratmazİkisi de 20m a gitmeli çok borç var ve biz çok açıldık.
hahahahah
Zaniolo bence gitmemeli. Önce biraz basari kazanalım illa şimdi satılır diye birsey yok. Sonrada satarız yaşı gençzaniolo+nelsson+boey 75 getirsin gitsin allah da bereket versin
Icardi arabistana gider mi üzüntüden gece uyuyamadım iki moral ver rengimfelix ile icardi uçarlar net söylüyorum
mevcut oyunumuza da çok yatkın bir oyuncu
alalım
Şüphesiz öyle de taraftarda da illa bir ismi olan oyuncu beklentisi var maalesef bu kontenjanın max 1 kişi olması lazım o da kadroda var zaten fazlasıyla Mertens bu tanımı karşılıyor, üstüne Zaniolo var bu saatten sonra dediğim gibi ilerlemezsek muhtemelen 2 sene sonra filan Etebo Pulgar vs kiralayalım diye kapı kapı sürünücez yine. Ali Koç'a sallanıyor ama uygulaması doğru olmasa bile mantığı olabilir 10 milyon bir adama verdik getirdik şampiyon da yaptı ama bu paranın geri dönüşü yok, ee kazandırdığı da tek adama verdiğini çıkarmıyor nasıl olacak? 10 milyona tek adam almaktansa 2 milyondan 5 adam alıp denenmesi bence şu şartlarda daha makul bir arayış.Aubameyang, alex sandro, alexis sanchez, kante mante geri dönüşü olmayacak boş adamları kovalarsa işimiz yaş.