- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Tielemans.Felix mi tielemans mı? Bence her türlü tielemans.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tielemans.Felix mi tielemans mı? Bence her türlü tielemans.
Ama iste erden timur bu yuzden olunuyor umutcum,o daha vizyoner bakiyo olaya.buyuyerek ilerlersin,küçülerek ve kisarak degilMertens ve Oliveira maaş yükü 6 m euro vergilerle 9 m euro bu adamlar yedek oturacaklar bunların üstüne Felix'i alıp 6 m euro daha maşa verirsek vergilerle toplam 18 m euro yük olur. Mertens olmasaydı Felix mantıklı geliyor ama oraya sanki maaş bütçesi düşük yüksek bonservisli potansiyel birini almak daha mantıklı geliyor.
Kız arkadaşıda çok güzelmiş valla
Olay küçülmek değil ki doğru yatırım yapmaktan geçiyor doğru yatırım da Zaniolo'dur doğru yatırım 6 m euro bonservisle Torreira almaktır. Felix işi biraz bana yanlış geliyor bonservisini alırsak o zaman da bir şey demem %50 bonservisini alsak bile yeterli ya da Boey + 5 m euro = Felix de olabilir. Boşta ki Tielemans da doğru yatırımdır.Ama iste erden timur bu yuzden olunuyor umutcum,o daha vizyoner bakiyo olaya.buyuyerek ilerlersin,küçülerek ve kisarak degil
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Tielemans
Rashica - Blas - Kerem
Icardi
Rashica / Blas ile değişimliZanio?
Hayir o acıdan degil,biri daha yazmis felixin getirisi var cidden,imaj vs açısından.avrupadakilerin bakis acisi git gide degisecek bize,ordaki futbolcularında.biz ugrak bi yer olacagiz yakinda her yastan avrupali yıldızlar icinOlay küçülmek değil ki doğru yatırım yapmaktan geçiyor doğru yatırım da Zaniolo'dur. Doğru yatırım 6 m euro bonservisle Torreira almaktır. Felix işi biraz bana yanlış geliyor bonservisini alırsak o zaman da bir şey demem. Boşta ki Tielemans da doğru yatırımdır.
Boey ve Nelsson örneği varken daha güzel bir örnek oluruz Felix olmuş bir yıldız fakat daha büyük potansiyellerin yolu Boey ve Nelsson sayesinde bizden geçebilir 15-20 m euro'ya alıp projeye ikna edip 2-3 sene üst düzey katkı alıştırıp geliştirip çok daha iyi futbolcular kazanabiliriz çok yüksek bonservis bedelleri kazanabiliriz.Hayir o acıdan degil,biri daha yazmis felixin getirisi var cidden,imaj vs açısından.avrupadakilerin bakis acisi git gide degisecek bize,ordaki futbolcularında.biz ugrak bi yer olacagiz yakinda her yastan avrupali yıldızlar icin
Planlama isi hoca ve yonetimde.ben su an somut oldugu icin felixe odaklandim.solbek guerrero dedikodusuna inanmamistim,fransızlar yazana kadar blasa da inanmam.yoksa burda en kral blasci benimBoey ve Nelsson örneği varken daha güzel bir örnek oluruz Felix olmuş bir yıldız fakat daha büyük potansiyellerin yolu Boey ve Nelsson sayesinde bizden geçebilir 15-20 m euro'ya alıp projeye ikna edip 2-3 sene üst düzey katkı alıştırıp geliştirip çok daha iyi futbolcular kazanabiliriz çok yüksek bonservis bedelleri kazanabiliriz.
Yarın Felix geliyor deseler karşı çıkar mıyım tabi ki çıkmam hatta sevinirim ama bence kadroda tecrübeli / genç büyük potansiyel olayını iyi ayarlamak lazım.
Sen onu bunu bırakta Okan hoca öyle böyle diyordun hoca bile demiyordun, hoca şampiyon yaptıFatih hoca kivanctan bile daha karizma cikiyo fotoda,di marzionun yaninda da manyak cikmis.icardi gibi aura var herifte,vallaha ayıp laflar edecegim gece gece.git hocam şuradan
demekki öyle demem gerekiyomus,benim övmelerim b halta yaramıyo.keremi bile övmüyorum benSen onu bunu bırakta Okan hoca öyle böyle diyordun hoca bile demiyordun, hoca şampiyon yaptı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle doğru yol ve yöntem zaten bu geçenlerde maaş tablosu ortalıkta dönüyordu net maaşımız çok iyi seviyelerde tabi burada Icardi'nin 0.75 m euro maaşı olduğunu da unutmamak lazım. Icardi 5 m euro alsa takımda çok bir olay yaratmaz ama diğer gelecek yıldız futbolcularla yerli futbolcular arasında maaş skalası 4-5 kata çıkarsa o zaman yerlileri de arttırmak zorunda kalacağız.Bu ülkedeki ligin bir gerçeği var.Malesef genç oyuncu alıp geliştirip satmak zorundasın boey nelsson'u nasıl scout ekibi aldırdıysa aynı şekil oyuncular almamız lazım.Yoksa sürekli sükse futbolculara gidersek yine batış kaçınılmaz olur.Ülkedeki ekonomi düzelme ihtimali olmadığından durum bu.
Öyle diyosun da aldığın oyuncunun yaşına bağlı bu zaniolo da sükseli isim ama aldığının üstüne satarsın bir şekilde 30 üstü çok oyuncu almayalim araya birkaç genç gelsin yeterliBu ülkedeki ligin bir gerçeği var.Malesef genç oyuncu alıp geliştirip satmak zorundasın boey nelsson'u nasıl scout ekibi aldırdıysa aynı şekil oyuncular almamız lazım.Yoksa sürekli sükse futbolculara gidersek yine batış kaçınılmaz olur.Ülkedeki ekonomi düzelme ihtimali olmadığından durum bu.
Yav size ne ülkenin ekonomik durumundan, futbolcu satışından falan. Siz arkanıza yaslanın ve Erden beyin yapacaklarını izleyin. Yok Felix gereksizmiş falan saçmalamayın, Felix’den bahsediyoruz, bu adam Avrupa’nın en önemli 4-5 wonderkidinden biriydi, hala da öyle bence. Bir de ciddi ciddi istemiyorsunuz, çok garipsiniz.