Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
İnşallah gruplara kalırız da bi milan çekeriz. SİCARDİK miLAN manşetleri attıralım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah gruplara kalırız da bi milan çekeriz. SİCARDİK miLAN manşetleri attıralım
Uykuluyum yaw. Di Marzio ilk TV’de konuşmuş herhalde, Sky yazılı olarak eksik girmiş. Orada Milan’ın da gündeme aldığı oyuncu da Galatasaray en güçlü aday falan demiş. İtalyanlar nasıl Galatasaray’ı tercih eder diye çıldırmış, haliyle coştum tabi.Hasan çam umutlarimizla oynamıştır
Uykuluyum yaw. Di Marzio ilk TV’de konuşmuş herhalde, Sky yazılı olarak eksik girmiş. Orada Milan’ın da gündeme aldığı oyuncu da Galatasaray en güçlü aday falan demiş. İtalyanlar nasıl Galatasaray’ı tercih eder diye çıldırmış, haliyle coştum tabi.

Yok leao 5 alıyor zaten , Tonali 2.5 alıyor.Tielemansa gidip 3m vermezler yani.Dest fazla alıyor ama o da sanırım Barcanin yaptığı enayi sözleşmesinden dolayı tam maaşını karşılıyorlar.Maaş olarak fazla vermezler mi diyorsun?
Leao , keremle ikili mücadeleye girsin sezonu kapar keremleao mu
gelsin keremden topu alsın bakayım
milan mı kaldı dostum
en son 2000 li yıllarda iyi takımdı
transfer dönemi daha yeni basladı.ilgilenenler olması normalTielemans'ta yol katedilmese Okan hoca alenen come to Galatasaray çağrısı yapmazdı. Bu işin olabilitesi fazla ama buradan dönse dahi Erden Timur'un varlığı, vizyonu, heyecanı enseyi karartmamamız için büyük sebep.
bunu goren barıs alperde o adamı cig cig yerLeao , keremle ikili mücadeleye girsin sezonu kapar kerem![]()
Karagümrük ve beşiktaş maçlarında sonrada rahattım bu takım rahat şampiyon olur demiştim bu transferde de rahatım medya uyurken yönetim çoktan işi halletmiştir. Tielemans olmazsa bile daha iyisini alırlar. Geçen sene tüm transferlerde medya uyurken yönetim getirmek üzereyken haberleri oldu.Tielemans'ta yol katedilmese Okan hoca alenen come to Galatasaray çağrısı yapmazdı. Bu işin olabilitesi fazla ama buradan dönse dahi Erden Timur'un varlığı, vizyonu, heyecanı enseyi karartmamamız için büyük sebep.
daha geçen ay yarı final oynadılar be reco!!
25'i versinler sorun değilNelsonu Dortmund alabilir