Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah gruplara kalırız da bi milan çekeriz. SİCARDİK miLAN manşetleri attıralım

c93513671308dc4c83cee8d5dfa2d907.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan çam umutlarimizla oynamıştır
Uykuluyum yaw. Di Marzio ilk TV’de konuşmuş herhalde, Sky yazılı olarak eksik girmiş. Orada Milan’ın da gündeme aldığı oyuncu da Galatasaray en güçlü aday falan demiş. İtalyanlar nasıl Galatasaray’ı tercih eder diye çıldırmış, haliyle coştum tabi.

yav ne korktunuz milandan. girerse girsin. goren de fenerbahce sanacak.

Uykuluyum yaw. Di Marzio ilk TV’de konuşmuş herhalde, Sky yazılı olarak eksik girmiş. Orada Milan’ın da gündeme aldığı oyuncu da Galatasaray en güçlü aday falan demiş. İtalyanlar nasıl Galatasaray’ı tercih eder diye çıldırmış, haliyle coştum tabi.

muazzam:asd:

yeni sezon itibariyle önde basma gibi kolpa bi oyun tarzını bırakmamız gerekiyor

bilmem katılırmısınız

italya u20de turuccia diye bir solbek var

dedesi türkmü acaba

Maaş olarak fazla vermezler mi diyorsun?
Yok leao 5 alıyor zaten , Tonali 2.5 alıyor.Tielemansa gidip 3m vermezler yani.Dest fazla alıyor ama o da sanırım Barcanin yaptığı enayi sözleşmesinden dolayı tam maaşını karşılıyorlar.

Tielemans'ta yol katedilmese Okan hoca alenen come to Galatasaray çağrısı yapmazdı. Bu işin olabilitesi fazla ama buradan dönse dahi Erden Timur'un varlığı, vizyonu, heyecanı enseyi karartmamamız için büyük sebep.
transfer dönemi daha yeni basladı.ilgilenenler olması normal

Tielemans'ta yol katedilmese Okan hoca alenen come to Galatasaray çağrısı yapmazdı. Bu işin olabilitesi fazla ama buradan dönse dahi Erden Timur'un varlığı, vizyonu, heyecanı enseyi karartmamamız için büyük sebep.
Karagümrük ve beşiktaş maçlarında sonrada rahattım bu takım rahat şampiyon olur demiştim bu transferde de rahatım medya uyurken yönetim çoktan işi halletmiştir. Tielemans olmazsa bile daha iyisini alırlar. Geçen sene tüm transferlerde medya uyurken yönetim getirmek üzereyken haberleri oldu.

Galatasaray, Joao Felix ile imzalamak istiyor! (AS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt