Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güne merih haberiyle tatsız başladık akşama tilemans haberleri düşecekti kesin o da olumsuz olur felix falan zaten zordu

Dogru da yillik 6m avro verilecek biri degil kendisi.
Pasaportu yüzünden o biraz da. Inter de salak bir takım değil etmeyecek oyuncuya yıllık 6 milyon versin. CL finalisti takımın banko orta sahası.ayroca çoğumuz milli takım performansı ile değerlendiriyoruz hakan ı. Türkiye standartları için 6 milyon edebilecek bir oyuncu değil diyelim biz ona.

Pasaportu yüzünden o biraz da. Inter de salak bir takım değil etmeyecek oyuncuya yıllık 6 milyon versin. CL finalisti takımın banko orta sahası.ayroca çoğumuz milli takım performansı ile değerlendiriyoruz hakan ı. Türkiye standartları için 6 milyon edebilecek bir oyuncu değil diyelim biz ona.
Iyi oyuncu elbet, ama Inter'in maddi durumu bizimkinden çok daha iyi. Biz o parayi genelde vermeyiz verirsek de Ikardi gibi kalitesi tartisilmaz isimlere veririz

Sahsen oyle bir sozlesme imzalarsak Hamit Altintop gibi olma ihtimali olabilir.

Kadro dengesiyle fazla oynamış olurduk kar her şey değil ula.
Her sene şampiyon olacağımızın 1 garantisi yok.Oyuncu satışlarından elde edilecek kâr önemli.Önceki şampiyonluğumuzda devre arasında stoper 2li'sini değiştirdik ve şampiyon olduk.Yeni oyuncu alırken tabii ki de takıma uyumlu olacak oyuncu almak gerek.Nelsson'u satıp gidip yerine Ramos'u getirmek değil benim dediğim.Stoperde Nelsson'u satarsak Nelsson gibi 1 transfer yapmalıyız..

ben heyecanlanmayayım diye uğraşıyorum transferler gelince daha çok sevinirim, olmazsa üzülmem diye
ama içten içe heyecanlanıyorum tabi
Ben önümüzdeki sene için heyecanlanıyorum, borcu kapatırsak yapacaklarımızı düşünüp daha çok heyecanlanıyorum.

Bu nelsson ve boeyden birini tutabilsek keşke yav Cl oynayacağız orada ki performans ile gidersin vs diyerek özellikle boey sözleşme uzatılıp 1 yıl daha dursa iyi olur.

Heyecanlanıyom ben reis tabii ki ama benim önceliğim Mauro İcardi transferi..
Icardi gelmezse bizim durum:
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt