Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Güne merih haberiyle tatsız başladık akşama tilemans haberleri düşecekti kesin o da olumsuz olur felix falan zaten zordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikeciler space odasinda taremi cavani dzekoyu konuşuyorlar. umut nayir gelir umarim
Güne merih haberiyle tatsız başladık akşama tilemans haberleri düşecekti kesin o da olumsuz olur felix falan zaten zordu
Pasaportu yüzünden o biraz da. Inter de salak bir takım değil etmeyecek oyuncuya yıllık 6 milyon versin. CL finalisti takımın banko orta sahası.ayroca çoğumuz milli takım performansı ile değerlendiriyoruz hakan ı. Türkiye standartları için 6 milyon edebilecek bir oyuncu değil diyelim biz ona.Dogru da yillik 6m avro verilecek biri degil kendisi.
Iyi oyuncu elbet, ama Inter'in maddi durumu bizimkinden çok daha iyi. Biz o parayi genelde vermeyiz verirsek de Ikardi gibi kalitesi tartisilmaz isimlere veririzPasaportu yüzünden o biraz da. Inter de salak bir takım değil etmeyecek oyuncuya yıllık 6 milyon versin. CL finalisti takımın banko orta sahası.ayroca çoğumuz milli takım performansı ile değerlendiriyoruz hakan ı. Türkiye standartları için 6 milyon edebilecek bir oyuncu değil diyelim biz ona.
Her sene şampiyon olacağımızın 1 garantisi yok.Oyuncu satışlarından elde edilecek kâr önemli.Önceki şampiyonluğumuzda devre arasında stoper 2li'sini değiştirdik ve şampiyon olduk.Yeni oyuncu alırken tabii ki de takıma uyumlu olacak oyuncu almak gerek.Nelsson'u satıp gidip yerine Ramos'u getirmek değil benim dediğim.Stoperde Nelsson'u satarsak Nelsson gibi 1 transfer yapmalıyız..Kadro dengesiyle fazla oynamış olurduk kar her şey değil ula.
ben heyecanlanmayayım diye uğraşıyorum transferler gelince daha çok sevinirim, olmazsa üzülmem diyeKurucağımız kadroyu düşünüp heyecanlanmayan var mı yaw?
Heyecanlanıyom ben reis tabii ki ama benim önceliğim Mauro İcardi transferi..Kurucağımız kadroyu düşünüp heyecanlanmayan var mı yaw?
Ben önümüzdeki sene için heyecanlanıyorum, borcu kapatırsak yapacaklarımızı düşünüp daha çok heyecanlanıyorum.ben heyecanlanmayayım diye uğraşıyorum transferler gelince daha çok sevinirim, olmazsa üzülmem diye
ama içten içe heyecanlanıyorum tabi
Icardi gelmezse bizim durum:Heyecanlanıyom ben reis tabii ki ama benim önceliğim Mauro İcardi transferi..
Gelmez ise 23 gün ban talebinde bulunuyorumDembele gelince benden özür dileyecek misin? @Hüsnü Ayabakan
Taraftar olarak şu şekil çıldırdık Mauro İcardi konusunda reis yavIcardi gelmezse bizim durum:
![]()