Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.728
- 90.356
- 5.003
Totomda kurt var.yerimde duramiyom resmen.marsiyen enerjim cok yuksek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totomda kurt var.yerimde duramiyom resmen.marsiyen enerjim cok yuksek![]()
Ponçişko
Adam ekonomik tarafina bakarak anlatiyo icardi,rashica ve diger herkesi.10 gun sonra icardi aciklansa kimse sasirmaz ama en az miktarla bitirmeye caliscak iste,adam akrep burcu.tutumlu olup,sponsora is düşürmek en guzelid.özbek ve m.öztürk o kadar coşkulu açıklamalar yaptı ki
tutarlı bir açıklama yapılması ve ayağımızın yere basması elzemdi
onu da erden başkan yapıyor şu an
Şampiyonlar ligine gitmemiz için ön elemeye oyuncu almamız lazım da dedi yaw. 1-2 oyuncu sona kalacak sadeceAğustos ortasına kadar kadromuz şu olacak gibi
Muslera
Dubois Kaan Abdülkerim Kazımcan
Oliveira Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış
Sonrasında bombalar ardı ardına patlayacak ben öyle anladım
Icardi kalacak. Üst düzey transferler de mecbur kalacakŞampiyonlar ligine gitmemiz için ön elemeye oyuncu almamız lazım da dedi yaw. 1-2 oyuncu sona kalacak sadece
Ağustos ortasına kadar kadromuz şu olacak gibi
Muslera
Dubois Kaan Abdülkerim Kazımcan
Oliveira Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış
Sonrasında bombalar ardı ardına patlayacak ben öyle anladım
Omurgamız var ön elemelerde bu omurgayla idare edeceğiz demiş işte
Öyle demedi. Ön elemeler için de yetiştireceğimiz transferler var dedi. Sacha ve Nelsson satılırsa onların yerine gelecek oyuncular yetişir. Yine İcardi veya onun ikamesi için beklenir ama yedek forvet için düşünülen isim yetişir gibi.Omurgamız var ön elemelerde bu omurgayla idare edeceğiz demiş işte
Erden Ağabey konuşuyor pür dikkat kesilelim.
Böyle bir şey demedi. Ön elemelere de yetiştireceğimiz oyuncular var dedi.Mustafa Muhammed le ön elemelere girilecek sonra icardi için uğraşılacak.Hatta raşitsa yerine morutanla girilecek sonra raşitsa için uğraşılacak