Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d.özbek ve m.öztürk o kadar coşkulu açıklamalar yaptı ki
tutarlı bir açıklama yapılması ve ayağımızın yere basması elzemdi
onu da erden başkan yapıyor şu an
Adam ekonomik tarafina bakarak anlatiyo icardi,rashica ve diger herkesi.10 gun sonra icardi aciklansa kimse sasirmaz ama en az miktarla bitirmeye caliscak iste,adam akrep burcu.tutumlu olup,sponsora is düşürmek en guzeli

Ağustos ortasına kadar kadromuz şu olacak gibi

Muslera
Dubois Kaan Abdülkerim Kazımcan
Oliveira Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Sonrasında bombalar ardı ardına patlayacak ben öyle anladım

Ağustos ortasına kadar kadromuz şu olacak gibi

Muslera
Dubois Kaan Abdülkerim Kazımcan
Oliveira Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Sonrasında bombalar ardı ardına patlayacak ben öyle anladım
Şampiyonlar ligine gitmemiz için ön elemeye oyuncu almamız lazım da dedi yaw. 1-2 oyuncu sona kalacak sadece

Şampiyonlar ligine gitmemiz için ön elemeye oyuncu almamız lazım da dedi yaw. 1-2 oyuncu sona kalacak sadece
Icardi kalacak. Üst düzey transferler de mecbur kalacak

Elemeye alıncaklar bence belki bir santrfor, bir yedek kaleci, belki sol bek ve Boey/Nelsson yerine gelecek adamlar olabilir. Onlar bile Temmuz ortasına kalır gibi bir plan gördüm ben

the-office-dwight-schrute.gif

Erden timurun ve okan burugun söylediği ön elemede de saglam kadroyla gitmek,transferler olur bu dönemde.tielemans icin 1 ay daha bekleyemezsin mesela,kaparlar çünkü

Mustafa denen arkadaş bir daha formamizi giymezse hoş olur

Omurgamız var ön elemelerde bu omurgayla idare edeceğiz demiş işte
Öyle demedi. Ön elemeler için de yetiştireceğimiz transferler var dedi. Sacha ve Nelsson satılırsa onların yerine gelecek oyuncular yetişir. Yine İcardi veya onun ikamesi için beklenir ama yedek forvet için düşünülen isim yetişir gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt