Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
Gider Barcelona ile imzalar, 35 inde bize yanlar ama orada da bay bay demek lazım.

konu dışı ama aklıma geldi

adnan polat'ın camia ile barıştırılmasından memnunum.
yaşım yetmediği için kendisini ilk kez 2006'da tanımıştım. o zamanlar herkes seviyordu
ibrasızlıkla gönderilince üzülmüştüm her şeye rağmen.
şampiyonluk gecesi anons edilmesi güzel oldu. tatsızlıkları geride bırakmış olduk.
Şampiyonluk gecesi anons edilmesi gereksiz bence. Gidelim Sabri’yi de anons edelim vs. Barışabiliriz de şu anki şampiyonlukta ne kadar katkısı var ? Yönetimin kuyusunu kazmayarak mı fayda sağlıyor?

bizim için en iyi transfer boey - nelsson ve torreiranın takımda tutulması olur. bir şekilde ligde vs. gol atacak topçu buluruz.

özellikle boey ve nelssonun tutulmasının çok zor olduğunu biliyorum ama avrupada başarı için istikrar şart. bu üçlüden en az 2 tanesini tutmalıyız.

boeyi 20-25 milyona da satsak bu kadar dominant oyuncu bulmamız zor. para olsa bile trye getiremezsin. nelssonu alacaklara da serbest kalmasını verip alsınlar, aşağısı bize zarar yazar.
Saydığın isimlerle oynadık renktaş

Finalde İcardi olmasa çoğu maçı golsüz berabere bitirirdik

Bu ligde gol atmayı kolay zannetmek hata

Ve bu işi çok rahat yapan birisini bulmuşken orada başka birisini denemek bile büyük bir hata olur

Bu yüzden en öncelikli hamle İcardi olmalı

Sonrasında Boey ve Nelson'un kalma ihtimali varsa değerlendirilmeli

Ama dediğim gibi herşeyden evvel İcardi meselesi çözülmeli

Zekeriya bence biraz fazla abartılıyor Rusya ligi gibi şu dönemde zayıf bir ligte pek parlayamamis,izleyende yok YouTube videolarına göre şişiyor herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt